Bendede Uğur Usmart klima var çok güzel bir klima , çok memnunum. Midea yapımı olduğunu es geçmeyeyimG Gimlii, Merhaba Hemserim
Yatak Odasi için 12lik yeterli
Salon icin
Sürekli kullanimda 12lik sinirda kalir
Ac kapa yaparim dersen
18lik Almanda yarar var
Butceniz kisitliysa Butcenize Gore Herhangibirini Alabilirsinis
Midea Blanc
Airfel LTNX
Ugur UIS
Vestel Flora
Hocam evde olduğumuzda sürekli çalıştıracağımızı düşünecek olursanız 12 lik yeterli gelir mi yani bir klima da bütceyi biraz yüksek tutup birinde daha alt segment birsey alabilirim dersem öneriniz ne olur? Daha iyi birsey olursa daha sağlıklı olur gibi bir fikir var yatak odası için anladığımdan değil tabi ama. Bu arada Baymakın listenizde olmama sebebi nedir? Teşekkür ederim
Sota ,
hocam tekrar rahatsız ediyorum önceki kiracı ile konuştum salon baya güneş alıyormus adanada arçelik taktırmışlar servis 18 lik önermiş memnunlarmış salon 24 m2 civarında. son kez size de sormak istedim bir 18 bir 12 lik mi iki 12 lik mi? bir de hocam lg standard plus modelleri nasıldır kağıt üzerinde siriusa çok benzer duruyor arçelik üretimi olduğunu öğrendim fikrinizi beyan ederseniz memnun olurum teşekkür ederim
Sota Hocam bu arada 18 lik 3260 TL'ye maloldu. 12 liğin fiyatı da 2300 TL'ye düşüyor yine gg de aynı satıcıda