Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
21,710
Sonucta kapali alan
Dis unitenin soguk cevriminden dolayi
Belli bir sure sonra kazan dairesini morg gibi yapar
Hafifte olsa hava surkulasyonu olmasi gerekir
Neyse acele etme gelip yerinde kesif yapmam gerekir :kiskis

G Çevrimdışı

Gimlii

Yeni Üye
21 Şub 2018
11
Herkese iyi akşamlar 2 adet klima almam lazım salon ve yatak odası için çok yüksek bütçelerim yok malesef. Evde kiracıyız Adana'da. Salon yaklaşık 23-24 m2. Yatak odası da o civarda salonun bir duvarı camla kaplı nerdeyse ve güneş alan bir konumda ev arakat. Yatak odasında öyle bir cam yok ve pek güneş almıyor. Sizce 2 adet 12 lik yeterli olur mu yoksa salona 18 lik mi taktırmalıyım. Ayrıca yatak odası için en önemli kriterimiz sessiz çalışması. iyonizer özelliği ne işe yarıyordur bilmiyorum ama eşim solunum yönünden hassas biri bu açıdan da sorun yaratmayacak modeller önerirseniz sevinirim. Saygılarımla.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
21,710
G Gimlii, Merhaba Hemserim
Yatak Odasi için 12lik yeterli

Salon icin
Sürekli kullanimda 12lik sinirda kalir
Ac kapa yaparim dersen
18lik Almanda yarar var

Butceniz kisitliysa Butcenize Gore Herhangibirini Alabilirsinis

Midea Blanc
Airfel LTNX
Ugur UIS
Vestel Flora

G Çevrimdışı

Gimlii

Yeni Üye
21 Şub 2018
11
Hocam evde olduğumuzda sürekli çalıştıracağımızı düşünecek olursanız 12 lik yeterli gelir mi yani bir klima da bütceyi biraz yüksek tutup birinde daha alt segment birsey alabilirim dersem öneriniz ne olur? Daha iyi birsey olursa daha sağlıklı olur gibi bir fikir var yatak odası için anladığımdan değil tabi ama. Bu arada Baymakın listenizde olmama sebebi nedir? Teşekkür ederim

The_SreT Çevrimiçi

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,445
G Gimlii, Merhaba Hemserim
Yatak Odasi için 12lik yeterli

Salon icin
Sürekli kullanimda 12lik sinirda kalir
Ac kapa yaparim dersen
18lik Almanda yarar var

Butceniz kisitliysa Butcenize Gore Herhangibirini Alabilirsinis

Midea Blanc
Airfel LTNX
Ugur UIS
Vestel Flora
Bendede Uğur Usmart klima var çok güzel bir klima , çok memnunum. Midea yapımı olduğunu es geçmeyeyim :ok birde yine Midea yapımı Modernstar Elegance klimalar var , bu 2 klimada tam f/p ürünleridir :ok

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
21,710
Hocam evde olduğumuzda sürekli çalıştıracağımızı düşünecek olursanız 12 lik yeterli gelir mi yani bir klima da bütceyi biraz yüksek tutup birinde daha alt segment birsey alabilirim dersem öneriniz ne olur? Daha iyi birsey olursa daha sağlıklı olur gibi bir fikir var yatak odası için anladığımdan değil tabi ama. Bu arada Baymakın listenizde olmama sebebi nedir? Teşekkür ederim

Çinde En Dandik Üretimi Yapan Aux Firmasının Üretimidir Baymak
Ne Öneririm Nede Kullanırım

Ado Hocam Denemek için Hotpoint Aldı, Hisense Üretimi Bir Klima

Burda Konusu Var İzleyince Bu Tarz Urunlerı Neden Tavsiye Etmeğimizi Anlayacaksınız

https://tavsiyeforumu.com/konu/hotpoint-flarmoni-orkestrasi-piston-senfoni-2.1192/

At O eve 12+12 Sürekli Kullanımda Rahat Rahat Yeter.

Midea Blanc Al Geç Sogutma için Çok Fazla Para Harcamana Gerek Yok, Illa Orta yada Ust Segmen Tavsiyesi İsteseniz

Bütcenize Göre Baska Cıhazda Öneririz.

Benim Ev Net 100+m2

3 Adet 12lik Calısıyor Hiçbir Odasında Terlemezsıniz. Kullanım Seklı Daha Oncede Bahsettıgım Sekılde 7/24.

G Çevrimdışı

Gimlii

Yeni Üye
21 Şub 2018
11
hocam tekrar rahatsız ediyorum önceki kiracı ile konuştum salon baya güneş alıyormus adanada arçelik taktırmışlar servis 18 lik önermiş memnunlarmış salon 24 m2 civarında. son kez size de sormak istedim bir 18 bir 12 lik mi iki 12 lik mi? bir de hocam lg standard plus modelleri nasıldır kağıt üzerinde siriusa çok benzer duruyor arçelik üretimi olduğunu öğrendim fikrinizi beyan ederseniz memnun olurum teşekkür ederim

G Çevrimdışı

Gimlii

Yeni Üye
21 Şub 2018
11
Sota Sota ,
hocam tekrar rahatsız ediyorum önceki kiracı ile konuştum salon baya güneş alıyormus adanada arçelik taktırmışlar servis 18 lik önermiş memnunlarmış salon 24 m2 civarında. son kez size de sormak istedim bir 18 bir 12 lik mi iki 12 lik mi? bir de hocam lg standard plus modelleri nasıldır kağıt üzerinde siriusa çok benzer duruyor arçelik üretimi olduğunu öğrendim fikrinizi beyan ederseniz memnun olurum teşekkür ederim

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
21,710
Sota Sota ,

Bana Kalırsa 2 Adet 12lik Daha Homojen Isı Dagılımı Yapar

Brut 150m2 Evde 3 Tane 12lık Kullanıyorum, Bende Adanalıyım Bıldıgın Uzere, Suana Kadar Hıcbır Problem Yasamadım

LG Standart Serısı Sırıus Kırpılmıs Halıdır, Yarı Yolda Bırakır mı Asla, Turkıyede Arcelık Tarafında Uretılıyor Bu Cıhazlar
Gırıs Sınıfı Urun Oldugunu Bılmelısın
Eger Kompresor Degısıklıgıne Gıdılmedıyse 9 ve 12 Modellerın Kompresoru Bıraz Seslıdır

Aldıgın Fıyatları Bıze Yaz Ona Gore Tercıhlerımızı Daraltalım.

G Çevrimdışı

Gimlii

Yeni Üye
21 Şub 2018
11
Sota Sota hocam benim eşim adana da şu an biz aslende tarsusluyuz yeni evlendik evimizi herşeyi dizdik yalnız ben erzurumdayım hala malesef tayin olamadım henüz ülkemizde ki malum şartlardan dolayı istifa ettim ona bile izin vermediler bu konuda çok dertliyim. Konuya dönecek olursak haftasonu adanaya geleceğim için klimaların ulaşmış olması lazım ve eşim artık çok sıcak durulmuyor diyor. düğün vs işlerden ve uzaklıktan dolayı malesef keşif yaptıramadım. Klima konusunda da hiçbir bilgim yoktu ki hala teknik bilgim 0. Bu sebeplerden dolayı cevabınızı bekleyemeden yüzde 4 ekstra indirimede girince 18'lik şunu sipariş geçtim.

Yatak odasına da 12 liğini sipariş geçmek üzereydim ki sizin mesajınızı gördm sesli çalıştığını söylemişsiniz tanıtım broşüründe bu ses konusunda epey iddialılar bilemem tabi sizin kadar da bizi üzecek kadar sesli midir? Yatak odasında ses önemli çünkü. Birde iki makinenin de aynı marka olmasını istedim kiracıyız çünkü taşınma işi çıktığında ayrı ayrı servis çağırıp uğraşmak ve daha fazla para vermek istemiyorum. Bide hocam salonumuz eski kiracının demesine göre öğleden sonra ful güneş alıyor ve aşırı sıcak oluyormus birde salonda bi duvarın nerdyse hepsi cam bi duvarında yarısı cam bunun etkisi nasıl olur? Tekrar çok teşekkür ederim ilginiz için

G Çevrimdışı

Gimlii

Yeni Üye
21 Şub 2018
11
Sota Sota Hocam bu arada 18 lik 3260 TL'ye maloldu. 12 liğin fiyatı da 2300 TL'ye düşüyor yine gg de aynı satıcıda

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
21,710
Sota Sota Hocam bu arada 18 lik 3260 TL'ye maloldu. 12 liğin fiyatı da 2300 TL'ye düşüyor yine gg de aynı satıcıda

Ilk Calısmalarda Bıraz Seslı Kım Ne Derse Desın Benı Rahatsız Edıyor, 10dk Sonra Sesı Kesıyor Bunuda Belırteyım

Dıs Unıteyı Mumkunse Yatak Odasının Duvarına Montaj Yaptırmayın, Komsu Olmayan Duvara Montaj Yapılırsa Sıkıntı Cekmezsınız

18lık 24m2 Salona Rahat Rahat Yeter :ok

T Çevrimdışı

thereforr

Yeni Üye
7 Nis 2018
7
39
herkeze selamlar airfel LTXN71U 24 A++ 24000Btu ile gree viola 1800 btu fiyatlar aynı ama hangisini alacağıma karar veremedi ürünü ısıtma amaçlı 30 m2 salonda kullanacam değerli yorumlarınızı bekliyorum teşeküürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt