Golge46
Aktif Üye
- 6 Ağu 2021
- 128
- 36
Yaz kış farketmezin o makinalar kendini kısamıyor.
bu nedenle termostat yapmak zorunda kalıyor.
bu havalarda 700watt altına düşmemesi bize bunu gösterir.
Aynı şartlarda 18lik LG bakın
takır takır 200-300watt nasıl düşüyor görürsünüz.
Açıkçası bende merakla bekliyorum midea prime cihazın kış verilerini, hatta bu forumda ilk 3'e girerim o derece merakla bekliyorum.
Adem abinin tarafsızlığına güvendiğim içinde gönlüm rahat.
Kışın kaç watt lara düştüğünden ziyade +5 derecede, +10 derecede stabil kaç watt ile ısıtıyor ortamı gibi veriler benim için önemli.
Ben kışın kaç watlara düştüğünden ziyade yaşadığımız bölgedeki ortalama kış ikliminde, cihazın ısıtmadaki enerji verimliliğini ve kompresör performansını da merak ediyorum.
Kışın bir klimanın 100 lü watlara düşmesi hiç bir şey ifade etmiyor benim için, kışın kendisini çok fazla kısan klima odada bulunan insanı rahatsız edebilir.
Yazın ortamdaki rüzgar bizim avantajımıza olurken kışın ise tam tersi durum, kendisini fazla kısan cihaz ılık üfler ve insanı üşütebilir.
Uzun lafın kısası adem abinin verileri paylaşmasını bekleyi
Hocam ben klimayı yazin aldım ilk aldığımda watmetre yoktu haliyle huyunu bilmiyor dum watmetre yide forumda sorup aldım alınca görme şansım oldu huyunu.suda dikkatimi çekti dışarı 42lerdeyken bir müddet sogutunca içeri ye nem kokusunu salardi cihaz dış ünite dururdu komple ozamanlar iç set 26 larda idi demekki yazında kısma olayı olmamış gibime geliyor yada cihaz odaya yüksek geliyor kapasitesi hangisidir bende anlamadım resimde 18k yazıyor kataloğu 15k diyor dediğiniz gibi havalar biraz daha sertleşir se ozaman neyapar ne eder bende çok merak ediyorumAçıkçası bende merakla bekliyorum midea prime cihazın kış verilerini, hatta bu forumda ilk 3'e girerim o derece merakla bekliyorum.
Adem abinin tarafsızlığına güvendiğim içinde gönlüm rahat.
Kışın kaç watt lara düştüğünden ziyade +5 derecede, +10 derecede stabil kaç watt ile ısıtıyor ortamı gibi veriler benim için önemli.
Ben kışın kaç watlara düştüğünden ziyade yaşadığımız bölgedeki ortalama kış ikliminde, cihazın ısıtmadaki enerji verimliliğini ve kompresör performansını da merak ediyorum.
Kışın bir klimanın 100 lü watlara düşmesi hiç bir şey ifade etmiyor benim için, kışın kendisini çok fazla kısan klima odada bulunan insanı rahatsız edebilir.
Yazın ortamdaki rüzgar bizim avantajımıza olurken kışın ise tam tersi durum, kendisini fazla kısan cihaz ılık üfler ve insanı üşütebilir.
Uzun lafın kısası adem abinin verileri paylaşmasını bekleyip göreceğiz.
K.marasta servisi olsaydı aklımda ilk midea vardı keşke internet ten alıp başka bir servise kurdursaymisim diyorum şimdi Kendi kendime zaten sigma firması ile sıkıntı yaşadım ilk aldığımda vakum yapmadılar vakum olayını adem abinin videoları sayesinde öğrendim hatta birçok şeyi sonra genel müdürlüğü aradım şikayetçi oldum dış ünite değişimi yaptırdım sıfırı ile olacak olmalı ya bundan sonra da belkide klima ızdırap olacak bana huyu ile ?Midea ile 100 wattları gördük, ben kışı sabırsızlıkla bekliyorumGree klima kendi teknik dökümanlarında bile zaten min 220 watt yazılmış.
Sizlerin bahsettiği rakamlar mevsim koşullarıda ortadayken bana pek şaşırtıcı gelmiyor bu yüzden.
Son düzenleme: