Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
A Çevrimdışı

ammo11

Yeni Üye
6 Şub 2018
3
Cvp: Klima Tavsiyesi 2018

Sota' Alıntı:
@ammo11 merhaba hosgeldiniz
Hangi sehirde oturuyorsunuz

Oda sicakligini kac derece tutmak
Istiyorsunuz yaz / kış

Hoşbulduk,

İstanbul / Bayrampaşa

Derece olarak bir bir takıntım yok. Yani kışın şortla gezicek kadar sıcak , yazın yorganla yatıcak kadar soğutmasına gerek yok :)

Kışın dediğim gibi klima sadece misafir geldiğinde soğuk havayı kırmak için klima açarım onun haricinde pek çalışmaz.

Yazında rahat uyku uyusak yeter oda ortalama klima kumandasında 23 / 24 yeterli galiba.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
22,411
@ammo11 arasında kaldıgınız her 2 cıhazda LG olsada Bırısı Korede LG Fabrıkasında Dıgerı Turkıyede Arcelık Fabrıklarında Uretılılıyor

Her Ikı Cıhazıda Yakında Incelımıs Bırısı Olarak Sunu Soylebılırım Yerlı Uretımın Iscılıgını Hıc Begendım

Kaynak Iscııgı Korkunc Derece Kotu Forumumuzda Paylastıgım Fotoları Bulabılrsınız

O Kaynagı Yapana Ustalara ve Kalıte Kontrolu Veren Kısılere Burda Selam Sevgılerımı Sunuyorum

AS Serısi Kore Üretim
ES Serisi Yerli Üretim

A Çevrimdışı

ammo11

Yeni Üye
6 Şub 2018
3

Sota' Alıntı:
@ammo11 arasında kaldıgınız her 2 cıhazda LG olsada Bırısı Korede LG Fabrıkasında Dıgerı Turkıyede Arcelık Fabrıklarında Uretılılıyor

Her Ikı Cıhazıda Yakında Incelımıs Bırısı Olarak Sunu Soylebılırım Yerlı Uretımın Iscılıgını Hıc Begendım

Kaynak Iscııgı Korkunc Derece Kotu Forumumuzda Paylastıgım Fotoları Bulabılrsınız

O Kaynagı Yapana Ustalara ve Kalıte Kontrolu Veren Kısılere Burda Selam Sevgılerımı Sunuyorum

AS Serısi Kore Üretim
ES Serisi Yerli Üretim

Aradaki fiyat farkını verip ES serisini alıcam o zaman.Teşekkür ederim.12k btu da bana yeticek.Bu fiyat bandında sizin tavsiyeniz varmıdır? Samsung , Midea , Baymak

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
22,411
AS Serisini Tercih Etmelisiniz

Midea Mission Gozardi Etmeyin

Egeticarette Sitesine goz atin fiyat bilgisi icin

Samsung fani olmama ragmen
Aluminyum klima alin diyemem size

Baymak vss uzak durun bu tur cihazlardan

Ado hocam hotpoint test etti
Inverter mi klasik onoff mu bellisiz

Paraniza yazik olur

E Çevrimdışı

emin616 

Aktif Üye
6 Nis 2017
293

Sota' Alıntı:
Wifikit Kurulum
Klavuzu Hazirlayalim

Video Enkisa Zaman Ceker Eklerim :ok:

En kısa zamanda bekliyorum. İşin tuhaf yanı 2015 modeli 1 kerede tanıtmış olmam. nedense 2016 da sorun yaşadım. Telefonum servisteydi bugun zaman bulursam  yeniden kurmayı deniyeceğim.

K Çevrimdışı

Kızılelma

Yeni Üye
11 Şub 2018
5

Arkadaşlar çok kararsız kaldım lütfen yardım edin midea blanc serisi mi lg sirius serisi mi tavsiye eder misiniz bütçem 3900 4000 civarı lütfen yardım edin

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
22,411

Kızılelma' Alıntı:
Arkadaşlar çok kararsız kaldım lütfen yardım edin midea blanc serisi mi lg sirius serisi mi tavsiye eder misiniz bütçem 3900 4000 civarı lütfen yardım edin

Merhaba Hosgeldınız

Genel Kullanım Olarak Sogutma / Isıtma Hangı Modda Agırlıklı Kullanılacak

Hangı Sehırde Oturuyorsunuz Evınızın Yalıtım Durumu Nedır Kurulum Yapılacak Oda Kac M2

K Çevrimdışı

Kızılelma

Yeni Üye
11 Şub 2018
5
İzmir bayraklıda ara kat yalıtım durumu iyi klimayı takacağım oda 24 m2 hem ısıtma hem soğutma için kullanmayı düşünüyorum ama yazın genellikle il dışında olacağım için ısıtma için daha çok kullanılacak diyebilirim

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
22,411
Bıraz Arastırma Yaparsanız Ayırdıgınız Butcenızle

Mıtsubıshı Electrıc SF35 Alabılecegınızı Dusunuyorum, Pazarlık Yapmakta Cekınmeyın Para Sızın Cebınızde Sonucta

Butcenızle Alabılecegınız En Iyı Cıhaz Dıyebılırım

2. Alternatıf Olarak

Panasonic Ethera Onerebılırım Mıtsubıshıyı Aratmaz

3. Alternatıf

Midea Mission yada LG Sirius

Izmırde Ege Tıcaret Var Mıtsubıshı Harıc Dıger Tum Klımaları Yakından Gorme ve Inceleme Sansına Sahıpsın

Mıdea Mıssıon Plastık Kalıtesı Olarak Gozune Bıraz  Basıt Gelebılır Sımdıden Bunu Belırteyım ama Performansı Oldukca Guzel

1 Yıldır Hıc Kapatmadan Kullanıyorum Elektrık Kesıntılerı Harıc  :laugh:

Mıdea Mıssıon Wıfı Kıt Standart Olarak Bulunmakta,

LG Gelecek Olursa Kronık Olarak Klımaya Ilk Calısmaya Basladıgında Dıs Unıte Bıraz Seslı Calısmakta

5/10 Dakıka Sonra  Olması Gereken Sessız Sekılde Calısmasını Devam Ettırmekte

Mıtsubıshı Sadece Yetkılı Servıs ve Bayılerı Tarafından Satılır

Lıstesını Mıtsubıshı Sıtesınden Bulabılırsınız

K Çevrimdışı

Kızılelma

Yeni Üye
11 Şub 2018
5
Çok teşekkür ederim bütçe malum biraz sınırlı en fazla 3900 4000 diyelim keşif yaptırdık 18000 dediler ve daha önce dediğim gibi midea blanc serisi yada o fiyata önerebileceğiniz bir klima var mı şimdiden çok teşekkür ederim

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
22,411
Izmırde, Arakat, Yalıtımı Iyı , 24m2 Oda İçin

18lik mi Önerdiler  :haha:

Ah O Ustalar Ahhh Gozlerını Para Hırsı Burumus

Adanada, Arakat Yalıtım Durumu Iyı Sayılır, Yaklasık 100-110m2 Net Evi 3 Adet 12lık Klımayla Istıyorum

12Lık Herhangıbır Bır Klıma Orayı Isıtır Sogutur ama Herhangıbır Klımayı Asla Onermıyoruz

Önerdıgımız Tum Klımalar Bakır Kondeser ve Esanjore Sahıp

24m2 Alan içim Ekstrem Durumlar Olmadıkca 12lık Rahat Rahat Yeterlı

18lık Tercıh Edebılırsınız Bu Sefer Cok Fazla Dur Kalk Yaparak Odanızda Konforun Bozulmasına Neden Olabılır

K Çevrimdışı

Kızılelma

Yeni Üye
11 Şub 2018
5
Anladım hohocam çok teşekkür ederim son bir soru daha sorucam size zahmet marka olarak midea blanc mi mission mu lg sirius serisi mi 3 ü arasında kararsız kaldım vala çok teşekkür ederşmederim aydınlattıgınız için

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
22,411
Mıdea Mıssıon = LG Sırıus > Mıdea Blanc

Sıralamayı Isıtma Performansı ve Enejı  Tuketımını Goz Onune Alarak Baz Aldım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt