Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O Çevrimdışı

orl1984

Yeni Üye
8 Ağu 2017
161
KarabeY' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar. 2018 hayırlı olsun herkese.
Yakın zamanda evime MİDEA BLANCK 9000BTU klima almıştım. Sıkıntısız kullanmaktayım.
Şimdide babamgile 12 lik klima bakıyorum. Sanırım fiyatlarda da artma oldu. Bugün bakıcam birkaç yere
Aklımda olan modeller şu şekilde.
Midea Blanc 12000
Midea Mission 12000 bu modelin fiyatı bile ben 9000 liği alırken yüksekti. Belki diyorum buna.
Uğur Smart 12000 bunda midea mı üretiyordu. Midea dan fiyat olarak biraz daha uygundu sanırım. Yada Ugurun hangi modeli.
York Sierra 12000
Airfell 12000 bu marka aliminyum malzeme kullanıyordu sanırım. 

Aklıma bunlar geldi. Zaten en az 2000tl nin altında 12 lik yok. En fazla 2300 2400 civarı çıkabiliriz. 
Bunlardan başka tavsiyeniz olurmu. Hiç bilemezsem midea blanck fiyatı uyarsa onu alır geçerim. Ama sorcam. Yazarım fiyatını buraya.

Bunlara Ek yine midea Üretimi Vessen önerebilirim Daikin Servisi kapsamında ... Ben kullandığım için söylüyorum Seer Scoop Değeride yüksektir :) ama ustalar ne der neye yönlendirir bilemem onların dediklerine öncelik ver

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
21,710
Tesekkurler Karabey Iyi Dileklerin icin
Blanc modelinden Memnun olmanıza Sevindim

Geri donusler oldukca iyi memnuyeti anlaminda

Bende gene blanc modeline bakin 12lik olarak
2100 internette var
Egeticarette

N11 bakabilirsin fiyatlarina
Elimde n11 indirim kuponu var
Istersen sana verebilirim.. :ok:

K Çevrimdışı

KarabeY

Yeni Üye
30 Haz 2017
26
Sota' Alıntı:

2100 internette var
Egeticarette

Valla guzel fiyat 12 lik icin. Ben nette 2300 e gordum sanirim. Yinede bakalim. Ayrica 2 adet alincak. Arkadasimda alacakmis. Simdi blancki aldigim yere gircem. Bakalim.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
21,710
KarabeY' Alıntı:
Sota' Alıntı:

2100 internette var
Egeticarette

Valla guzel fiyat 12 lik icin. Ben nette 2300 e gordum sanirim. Yinede bakalim. Ayrica 2 adet alincak. Arkadasimda alacakmis. Simdi blancki aldigim yere gircem. Bakalim.

Peşin Fıyatı  2083 TL

2 Adet ıcın Zorlarsanız Bıraz Daha Dusecektır...

K Çevrimdışı

KarabeY

Yeni Üye
30 Haz 2017
26
Merhaba. 
Daha önce alığım yer ile görüştüm ama baya yüksek fiyat verince mecburen ,nternete yönelmeye başladım. Ege ticaret kendi sitesinde 2100tl ye satıyor gördüm. Arkadaşımda modernstar elegance modeline bakacak. Oda 1900tl ye satılıyor. Kendi sitesi olduğu için güvenlimi değilmi bilemedim. AYnı şehirde olsaydık keşke diyorum şimdi. Fiyat gayet iyi. Güven konusunu çözersem ege ticaretten 1 bilanc 1 modernstar alacaz inşallah. Siz ne diyorsunu ege ticaret hakkında?

BlackSea Çevrimdışı

BlackSea 

Emektar
3 Eki 2017
1,939
33
KarabeY' Alıntı:
Merhaba. 
Daha önce alığım yer ile görüştüm ama baya yüksek fiyat verince mecburen ,nternete yönelmeye başladım. Ege ticaret kendi sitesinde 2100tl ye satıyor gördüm. Arkadaşımda modernstar elegance modeline bakacak. Oda 1900tl ye satılıyor. Kendi sitesi olduğu için güvenlimi değilmi bilemedim. AYnı şehirde olsaydık keşke diyorum şimdi. Fiyat gayet iyi. Güven konusunu çözersem ege ticaretten 1 bilanc 1 modernstar alacaz inşallah. Siz ne diyorsunu ege ticaret hakkında?
Bu site kendi sitesi sanırım.
https://www.e-mideaklima.com
GittiGidiyor ve n11 den birçok satıcıdan sipariş verebilirsiniz satıcı yorumlarına bakıp öyle alıyorum ben. Klimamida GittiGidiyor dan bir satıcıdan aldım. Baya uyguna da gelmişti. mağaza fiyatından 1000 TL aşağı almıştım.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
21,710
KarabeY' Alıntı:
Merhaba. 

egetıcaret guvenlı bır sıte kendımde dahıl olmak uzere forumumuzdan onlarca kısı alısverıs yaptı  :ok:

K Çevrimdışı

KarabeY

Yeni Üye
30 Haz 2017
26
Bu site istanbulda bir bayi. Onlarla da görüştüm. Fakat ege ticaretin fiyatları daha uygun. Büyük ihtimal onlardan alacağız.

BlackSea Çevrimdışı

BlackSea 

Emektar
3 Eki 2017
1,939
33
KarabeY' Alıntı:
Bu site istanbulda bir bayi. Onlarla da görüştüm. Fakat ege ticaretin fiyatları daha uygun. Büyük ihtimal onlardan alacağız.

Sota hocamdan güvenilir onayı geldiyse gözünüz kapalı alabilirsiniz bence. Hayırlı olsun şimdiden.

K Çevrimdışı

KarabeY

Yeni Üye
30 Haz 2017
26
[/quote]
Bu site kendi sitesi sanırım.
https://www.e-mideaklima.com
GittiGidiyor ve n11 den birçok satıcıdan sipariş verebilirsiniz satıcı yorumlarına bakıp öyle alıyorum ben. Klimamida GittiGidiyor dan bir satıcıdan aldım. Baya uyguna da gelmişti. mağaza fiyatından 1000 TL aşağı almıştım.
[/quote]
Burası değil. Bu firma istanbulda midea bayisi. Fiyatları ege ticaretten biraz yüksek. Gittigidiyor n11 dede baktım bu firmanında ege ticaretinde ilanları var. Ama kendisinden almak daha mantıklı.

[/quote]

egetıcaret guvenlı bır sıte kendımde dahıl olmak uzere forumumuzdan onlarca kısı alısverıs yaptı  :ok:
[/quote]
Firmayı aradım görüştüm. Aklıma takılanları sordum. Her soruma da cevap aldım. İlgili biri. Büyük ihtimal buradan alıcam. Diğer ticaret sitelerinde fiyatlara komisyon farkıda eklenince yüksek oluyor. Fakat taksit işin içine girince vade farkı oluyor. Kendi sitelerinden alıcaz. Yarın ola hayrola. Şimdi babamla görüşüp durumu anlatayım.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
21,710
Soylede Yapabılırsın Alacagın Yerle Konus Sana N11 yada Gıttıgıdıyor gıbı Yerlerde Ozel Satıs Acsınlar

Vade Farkı Olmadan Taksıtlı Alısverıs Yapmıs Olursun :ok:

BlackSea Çevrimdışı

BlackSea 

Emektar
3 Eki 2017
1,939
33
Sota' Alıntı:
Soylede Yapabılırsın Alacagın Yerle Konus Sana N11 yada Gıttıgıdıyor gıbı Yerlerde Ozel Satıs Acsınlar

Ege ticaretin n11 de ilanı var ama sanırım kendi sitesiyle arasında 200 TL fiyat farkı var .

https://m.n11.com/midea-blanc-msmabu-12hrdn1-inverter-klima-P193804055#

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
21,710
clearidas' Alıntı:
Sota' Alıntı:

Ege ticaretin n11 de ilanı var ama sanırım kendi sitesiyle arasında 200 TL fiyat farkı var .

https://m.n11.com/midea-blanc-msmabu-12hrdn1-inverter-klima-P193804055#

Demek Onlarda Ayıktı :kop:

Gecen Sene Midea Mission
Egeticarette Kendi Sitesinde Peşin 2400tü
N11 Üzerinde İlanından Taksitle 2320 Lıra Almıstım  :seytan:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt