Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 19,464
Merhaba, dediginiz sekilde 12lik yeterli gelir.Sota Merhabalar. 25 metrekare odam için klima almak istiyorum .(evim 90 metrekare)Ben güneşi daha çok direk almak yerine trajı komiktir karşı binanın sıcağı daireme vuruyor inanın o bile yetiyor yüksek girişte oturuyorum. genel olarak sorduklarım 12000 btu yeteceğini söyledi. Odalarımın kapılarını açınca Diğer odalar nasiplenirse ne ala şikayetvar sitesi üzerinden okuduklarım ve vestel markası hakkında okuduklarım ( evimin tüm eşyaları vesteldir ) gözümü korkuttu açıkcası. Oturduğum yerde vestel servisi konusunda sıkıntım yok bu yüzden genel olarak tercih ettim ama klima meselesi tam olarak ayrı bir dünya anladığım kadarıyla. Bütçe olarak fazla para veremem. 2-3 bin arası. 3 bini aşarsam zorlanırım ama olmazsa mecbur ne diyelim. Marka olarak alışveriş sitelerinde bir kaç marka belirledim aşağıda yazıyorum. Senden yardım istiyorum. Sence hangileri uygun olur veya sen hangi marka önerirsin? Kışın ısıtma pek önemli değil binde bir açarım ama yazın nemli havalarda istanbulda komadayım. Bu arada 2 hafta önce gözümü karartıp gree viola marka sipariş etmiştim ama stoklarda bulunmadığından dolayı 1 hafta izin istediler bende iptal ettirdim. Klima boru ve donanımlardan anlamıyorum. Sence ne yapmalıyım? Teşekkürler.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Gree viola 12000 BTU İNVERTER KLİMA
YORK MONTEROSA 12000 BTU İNVERTER
Vessen VTXN35B A++ 12000 BTU Inverter Duvar Tipi Klima
Tum evi serinletmek icin dogru konumlandirilmasi gerekiyor.
Başta soyleyeyin Aman aman bir beklentiniz olmasin ama Evinizdeki nem düştüğü zaman hissedilir rahatlama olur.
3000tl altına en alinisa cihaz.