Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 20,153
20233895 Flora'nın kodu.Ben bir tarih göremedim. Etiketlerin fotosunu ekliyorum.
yani cihaz doğa serisi değil.
Kaça aldın.
20233895 Flora'nın kodu.Ben bir tarih göremedim. Etiketlerin fotosunu ekliyorum.
Merhaba, evinizi arakat mı , hangi sehirdesiniz.Herkese selamlar,
Ben de toshiba klima almayı düşünüyorum.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.buradaki klimalara baya daldım, J2KVSG Shorai Edge 18 dışında hangisini önerebilirsiniz? farklı önerilere de açığım.
Evim 4.katta salona takacağım klimayı yaklaşık 18 metrekare bir alan var ve yalıtım yok. Rica etsem yardımcı olabilir misiniz?
4100 liraya aldım karta tek çekim. Enparadan 6 taksit yapacam sonra.20233895 Flora'nın kodu.
yani cihaz doğa serisi değil.
Kaça aldın.
Sitede oturuyorum 4. kat. Ev 30 senelik tesisat sıkıntılı. Mutfak, banyo ve salon dışında toprak hattı yok. Salonda bile 1 topraklı priz var o da mutfaktan çekilmiş. Çamaşır makinesi çalışırken yatak odasında başka cihaz açamıyoruz.Ev müstakil mi , apartman mi.
Apartmansa kaçıncı kat.
Bakır topraklama çubuğuyla topraklama işini kendin bile çözebilirsin.
Hocam çok teşekkür ederim şu an salonda zaten 18 lik kurulu o zaman onun konumunu hiç değiştirmeyeyim. 1 numaralı konuma 12 lik midea üretimi/lg üretimi/ vestel üretimi tavsiyenize göre bir klima alayım.Merhaba evinizin yerlesimi benimkine cok yakin.
Ben 1 numarala yere konumlandirdim.
Sizde cocuk odasi olan yerede 2. Klimayi konumladirdim (bende salon)
2 klima evi cok rahat isitip sogutuyor.
Istisnai gunlerde ve durumlada (misafir,ekstrem sicak-sogukta) 3. klimayi devreye aliyorum.
Salon siyahla isaretlediginiz yere kurun
Diğer 12ligini 1 numarali yere kurun.
Salondaki klimayi kapayi bakacak sekilde kurulursa
Cihazlar birbirini termostat yapamaya zorlayabilir.
Baymak kullanıcıları cihazlarından çok ciddi manada memnunlar (bende saskinim)Hocam çok teşekkür ederim şu an salonda zaten 18 lik kurulu o zaman onun konumunu hiç değiştirmeyeyim. 1 numaralı konuma 12 lik midea üretimi/lg üretimi/ vestel üretimi tavsiyenize göre bir klima alayım.
salondaki demirdöküm a5 performans 18lik kliamadan memnun değilim hem motor hem iç ünite sesi rahatsız ediyor. Baymak daha kalitesiz bİr makine ama 0 ses. Çok şaşkınım
Evet hocam içerde de hava üfleme sesiBaymak kullanıcıları cihazlarından çok ciddi manada memnunlar (bende saskinim)
Üretici firma Çin en fason üretimini yapan
Aux.
Demirdöküm Gree üretimi
Genel olarak gree cihaz çok sesli çalışmaz.
Sizin rahatsiz eden dış unitedeki yoğun fan sesi mi.
Evet hocam dışarda fan sesi içerde de hava üfleme sesiBaymak kullanıcıları cihazlarından çok ciddi manada memnunlar (bende saskinim)
Üretici firma Çin en fason üretimini yapan
Aux.
Demirdöküm Gree üretimi
Genel olarak gree cihaz çok sesli çalışmaz.
Sizin rahatsiz eden dış unitedeki yoğun fan sesi mi.
Servisten bugun cevap geldi. Sesin normal olmadigi ve dıs unite degisimi yapilacagi bilgisi verildi. Yardimlariniz icin tesekkur ederim.Bariz sekilde kompresor kafa vuruyor.
Bu video izleyip normal diyebilecek mühendiste yoktur sanırım.
Gelismelerden bizi haberdar edin.
Gözünüz aydın. Yeni gelen cihazın kurulum esnasinda mutlaka vakumlatma yaptırınız.Servisten bugun cevap geldi. Sesin normal olmadigi ve dıs unite degisimi yapilacagi bilgisi verildi. Yardimlariniz icin tesekkur ederim.
Üfleme sesi için yapilabilecej tekseyEvet hocam içerde de hava üfleme sesi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Evet hocam dışarda fan sesi içerde de hava üfleme sesi