Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,348
kombi var kış için
Sadece soğutmada kullanacaksan çok fazla ucup kaçmaya gerek yok
12000btu işini rahah rahat görür

Arçelik Ekolojik
Arçelik Prosmart

LG Dual Eco
LG Dual Plus

Prosmart ve Plus modellerinde Wifi kit mevcut. Cihazlar aynı üretim hattından çıkıyor bütcene en uygun olanı seç.

ERSAN.NET Çevrimdışı

ERSAN.NET 

Aktif Üye
19 Haz 2019
179
41

Arçelik Ekolojik
Arçelik Prosmart

LG Dual Eco
LG Dual Plus

Prosmart ve Plus modellerinde Wifi kit mevcut. Cihazlar aynı üretim hattından çıkıyor bütcene en uygun olanı seç.
görenden klimacı sanacak ya sen ne ayaksın :haha :haha :haha

S Çevrimdışı

SUPPORT

Yeni Üye
27 May 2020
5
38

Arçelik Ekolojik
Arçelik Prosmart

LG Dual Eco
LG Dual Plus

Teşekkürler hemşom ??

M Çevrimdışı

Moneyinthepower

Yeni Üye
7 May 2020
32
32
yeni kumanda mı sizin
10502216941618.jpg

kırmızı daire içine aldığım tuşa klima doğru tutarak 3sn basarsanız. klimanızın anlık enerji tüketimi gösterecektir.
Evet yeni kumanda. bu özellik yok sanırım benim modelde.

Son düzenleme:
Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,348
Panasonic Etherea , Mitsubishi Electric Enviro

Krigamine ve Legendera serileri içinde fiyat talep edin. (güncel fiyatlarını bilmiyorum)

Daikin ve Toshiba uçuk fiyatları nedeniyle
listeye eklenmedi.

meric15 Çevrimdışı

meric15

Yeni Üye
27 May 2020
3
Panasonic Etherea , Mitsubishi Electric Enviro

Krigamine ve Legendera serileri içinde fiyat talep edin. (güncel fiyatlarını bilmiyorum)

Daikin ve Toshiba uçuk fiyatları nedeniyle
listeye eklenmedi.

Sanırım bu önerileri benim için yaptınız. Öncelikle çok teşekkür ederim. Boyut olarak kaç btu yeterli olur sizce? Oda 20 metre kare. ara kat ve kuzey doğu cepheli. merkezi sistem doğalgaz ile ısınıyor.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,348
Sanırım bu önerileri benim için yaptınız. Öncelikle çok teşekkür ederim. Boyut olarak kaç btu yeterli olur sizce? Oda 20 metre kare. ara kat ve kuzey doğu cepheli. merkezi sistem doğalgaz ile ısınıyor.
Kuzey doğu olması üst seğment cihaz tercih etmeniz sebebiyle 9luk bile yeterli gelir.
ama yerinizde olsam 9luk almazdım olası ev,oda değişimlerimde 9luk yetersiz kalabilir.

12lik daha yerinde olur.

W Çevrimdışı

winpeace 

Aktif Üye
7 Kas 2019
83
44
Sota Sota hocam sizin fikrinizi almak istiyorum.
Bugün altus klimayı kurmaya geldiler fakat apartmanda hazır tesisat var ve kaynak yapılması gerekiyor dendi ve aletleri yok.
Asıl garip olan hijyenden eksik ne maske ne galoş olan taşeron firma yollamışlar. Gittiler sabah geleceğiz diye falat arçeliği aradım arçelik teknik servis elemanı istediğimi ve bu durumu anlattım dönüş yapılacak denildi.

Taşeron firma koca arçelik nasıl yollar?
İkincisi bakır boru değil ellerinde geldiler bakır boru yok dediler güldüler falan nasıl yani?
Sizce ne yapmalyım?
Adem Helvacı Adem Helvacı

Son düzenleme:
muratala5361 Çevrimdışı

muratala5361 

Süper Üye
3 Şub 2019
1,906
22
Sota Sota hocam sizin fikrinizi almak istiyorum.
Bugün altus klimayı kurmaya geldiler fakat apartmanda hazır tesisat var ve kaynak yapılması gerekiyor dendi ve aletleri yok.
Asıl garip olan hijyenden eksik ne maske ne galoş olan taşeron firma yollamışlar. Gittiler sabah geleceğiz diye falat arçeliği aradım arçelik teknik servis elemanı istediğimi ve bu durumu anlattım dönüş yapılacak denildi.

Taşeron firma koca arçelik nasıl yollar?
İkincisi bakır boru değil ellerinde geldiler bakır boru yok dediler güldüler falan nasıl yani?
Sizce ne yapmalyım?
Adem Helvacı Adem Helvacı
Siz dolandırılmış olmayasınız nasıl taşeron firma geliyor montaja

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt