Bi de lg sirius mu lg dual mi daha iyidirÇok teşekkür ederim
Dün yazışmıştık efendim kararımı verdimSirius r410, Dual r32 sogutucu gaz kullanmakta.
Kiyaslamak pek dogru olmaz kanaatimdeyim
Cunku gazlarin tepkimeleri birbirinde farkli
LG Sirius, Dual Gore Tasarim Yukunun
Daha Buyuk ama Bu Sizi Ilgilendirmez
Cunku Bu Fark Isitma Performansinda Ortaya Cikacak
Tuketim Enerji Tuketimindede Sirius Bir Tık Onde.
Bi de lg sirius mu lg dual mi daha iyidir
Defalarca belirttim ilk calismada sesli calisirLg den faklı bir klima bakın bence. Arkadaşıma geçen yıl LG standart Plus 12.000 BTU klima aldık. 1 defa dış ünite değişti şimdi yeniden değişim kararı çıktı. Kısacası bu forumda da denk gelmiştik dış ünitelerde sesli çalışma sorunu vardı. 1 defa tesadüf dedik ama değişen de yine sesli çalışması kronik bir sorun oluştruyor LG için.
Hayirli olsun gulegule kullanmak nasip olur.Dün yazışmıştık efendim kararımı verdim
MİTSUBİSHİ ELECTRİC MSZ-AP35 model multi sistem iki adet 12000 BTU klima alıyorum bugün nasip olur ise bakalım kış performansı nasıl olacak tekrar yazarım buraya hakkınızı helal edin çok teşekkürler
merhabalar, gittigidiyor'da indirime girmiş yine Vestel Flora 18000btu ilgililere duyrulur...Hocam bende gittigidiyordan baktım 2719 liraya geliyor nasıl 2583 liraya buldunuz
TeşekkürlerAdo Hocam, sizlerin sayesinde. Servis-montaj konusu kafamı kurcalıyor, tamamen bakır boru olmadığı için
Sota
Hoca da çok kötü montajların yapıldığını belirtmişti. İzmir Balçova'da yaşıyorum, montaj için sizin tavsiye edebileceğiniz bir servis var mıdır ? Bana yardımcı olabilir misiniz ? şimdiden teşekkürler. iyi günler
Bu arada gittigidiyor'un %5 indirim kampanyası "SAAT 16:00'A KADAR"mış. bilgilerinizemerhabalar, gittigidiyor'da indirime girmiş yine Vestel Flora 18000btu ilgililere duyrulur...
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Defalarca belirttim ilk calismada sesli calisir
Sonrasinda normalde doner diye
Bunun nedenide ilk calistirilmada odayi hizlica sogutmak/isitmak icin yuksek devire cikar.
Belli sure yuksek devirde calismasi nedeniyle bu sesi duymaniz normal sonrasi nominal ve daha devirlere indikce calisma sesini pek duyamazsiniz.
Eyvallah SagolasınBu arada gittigidiyor'un %5 indirim kampanyası "SAAT 16:00'A KADAR"mış. bilgilerinizeSota Hocam L lolman
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
ben 12 liğini kullanıyorum.fena değil ama adanada kurluk mühendislik diye bir firma çinde yaptırmış ama hangi firmaya yaptırmış ben o bilgiye ulaşamadım.şimdiki aklım olsa lg-midea veya Vestel flora alırdım.Anladım, Fujiplus hakkında ne dersiniz? 3400 fiyat aldım 18.000 btu için, Vestel ile arasında 500-600 fark var. Kalite vs. anlamında değer mi aradaki farkı vermeye. Ya da 3500' e kadar öneriniz nedir?