alıkıroğlu' Alıntı:
hayırlı forumlar arkadaşlar klima arayışı içindeyim ve yolum buraya düştü daha öncede bir iki forumdan tavsiye aldım fakat hangi forum gerçekçi yazıyor hangi forum güvenilir bilemedim herkes farklı birşeyler söylüyor yardımcı olmanızı rica ediyorum
18 m2 oturma odam için yazkış sürekli kullanılacak klima bakıyorum değişik tavsiyeler geldi
airfel,york,diamond elektirik ve haier bunlardan hangisi iyidir yada başka önerebileceğiniz marka varmıdır?
hoşgeldiniz forumumuza. size bu tavsiyeri kim verdi tahmin etmek çok zor değil.. çünki bu tavsiyeleri size veren forum sahibi bu çöp klimaları satıyor . en iyi yaptığı şey insanları üç kuruşluk klimalarıyla kandırmak.işin özüne döner isek:
airfel,york aynı klima. gree tarafından üretilen tamamen sorunlu ve eve sokulmayacak oyuncak klimalardır.kronik sorunları çoktur başınıza bela alırsınız. parası ucuz dersiniz alırsınız her gününüzü zehir eder sizlere.diamond elektirik te aynıdır.
haier derseniz adını duyduğunuz yerden mekandan siteden kaçın kardeşim. bu klimaların sorunları anlatmakla bitmez. resmen paranızla evinize belayı almış olur ve sizde ne cep bırakır nede huzur.. aman aman kardeşim bedava bile verseler genede evinize sokmayın. elektirik düşmanı bir markadır. ha dersenizki ben elektirik dağıtıcımla anlaşırım bana iskonto yapar her ay o zaman başka. tüketiminiz çok olacakya o yüzden yani.
birde en önemli nokta ise haier zaten bilinen tanınan bir marka değildi. birkaç çapulcunun gazıyla bazı forumlarda tanıtıldı insanların kanına girildi ve mağdur edildi. zaten haierin distiribitörü istenilen şatışı yapamadı ve can çekişiyor şuan. işin dahada gerçeği artık türkiyeden çekiliyor haier. ellerindeki stoğu eritip işi bitirecekler. herzamanki gibide alanın elinde patlıycak.
benim size önerim bu klima müsfettelerini bırakın gidin ucuz yoldan taş gibi midea alın,gene midea üretimi uğur klima alın. oda olmadı yukarıdaki klimaları alacağınıza gidin en vasat klimayı alın gene iyidir. çünki size önerilen klimalar esasında klima değil sizin paranıza,canınıza ,huzurunuza önerilen klima kelimesi bile yakışmayan oyuncak aletlerdir. çocuğun eline verin çocuk aklıyla gene bunlarla oynamaz okadar yani. paranızdan canınızdan bıktıysanız o başka tabi sizi daha çabuk diğer tarafa gönderir sinirden. siz siz olun bu klimaları size tavsiye eden ciğeri bir kuruş etmeyen,insanlıktan nasibini almamış,küstah haramzadelerden uzak durun.