A
ayhangunay
Aktif Üye
- 20 Ocak 2017
- 75
neyseki video moduna düşmeden halletik iki gun evde degildik daha önce hatayı bulabilirdimde nese halloldu önemli bir uygulama oldu benim içinde ;)Sota' Alıntı:Elıne Saglık Bıryerde Bır Yanlıs Yapıyordun Zaten
1-2gun daha Yapmasaydın Senın Icın Wıfı Kurulum Nasıl Yapılır Vıdeo Cekecektım :yerlerde:
ayhangunay' Alıntı:neyseki video moduna düşmeden halletik iki gun evde degildik daha önce hatayı bulabilirdimde nese halloldu önemli bir uygulama oldu benim içinde ;)Sota' Alıntı:Elıne Saglık Bıryerde Bır Yanlıs Yapıyordun Zaten
1-2gun daha Yapmasaydın Senın Icın Wıfı Kurulum Nasıl Yapılır Vıdeo Cekecektım :yerlerde:
Sota' Alıntı:eferd09' Alıntı:hayırlı akşamlar cümleten,
klima alma arefesindeyim,açıkcası ne alacağımı bilmiyorum hangisi az enerji sarfediyor,hangisi sessiz.
dilden dile dolaşan markalar var ve benim 3000-4000 arası bütcem var
sigma,lg,york,dayson,fujitsu/general,midea,baymak
Daikin,toshiba,ME ye bütcem yetmez.35 m2 salonumuz var ve çok güneş görmüyor arakat.değerli ustalarım acaba ne tavsiyede bulunabilirler.
bunları sıralarsak sıralama ne olur acaba?
hayırlı aksamlar
agırlıklı olarak hangı modda kullanılacak sogutma mı ısıtma mı ?
sceptic' Alıntı:Merhaba,
Forumunuzda yeniyim, bilgilendirici öncelikle paylaşımlarınız için teşekkür ederim. Sizlerden iki farklı oda için klima tavsiyenizi almak isterim, ona göre ay değişmeden (ötv uzadı/bitti diyen var, zam olacak diyen var) ya da ay başında alacağım.
Odanın biri 15 m2 köşede, diğeri 27 m2 salon ortada, her ikisi de arakat, izolasyon olmayabilir, güney cephe, ağırlıklı olarak soğutma amaçlı kullanılacak. Bir de bu iki oda yanyana, tek dış üniteye iki iç üniteyle bağlamak mümkün mü? İki dış ünite mi almak daha performanslı ve hesaplı olur, bir dış ünitede birleştirmek mi?
İlk defa forumunuzda gördüğüm Midea mı, Mitsubishi SRK 35 ZMP-S mı ya da başka hangi modelleri önerirsiniz? İkisini ayrı ayrı değerlendirmenizi rica ederim, ikisinden birine klima alacağım şimdilik, bütçem 3.000TL civarında.
İyi forumlar