G
ghostkiller1
Aktif Üye
- 8 Tem 2016
- 941
Cvp: Klima Tavsiyesi 2017
alarko carrier bakabilirsiniz ama fiyatı 3000 lerde carrierin.yani herşey bütçeye dayanıyor.bütçe çıktıkça haliyle seçeneklerde artıyor
soğutmada 9 luk gene yeter ama sürekli çalıştırmak gerekebilir çok sıcaklarda.o yüzden siz gene 12 lik alınki annenizde sizde sıkıntıda kalmayın nolur nolmaz.mission modeli dediğim gibi bulmanız zor anlaşılan.acelenizde varsa midea blanc serisi alabilirsiniz.mission gibi olamaz tabi.ama işininide yapar adam gibi.razzbery' Alıntı:ghostkiller1' Alıntı:@razzbery kardeşim öncelikle çok üzüldüm bu durumdan dolayı.ellerinde olmayan klimanın şatışını açık tutmaları yanlış bir olay.mission da görünen oki sıkıntı var stoklarda yok.2017 modeli gelecek muhtemelen onun vermiş olduğu bir sıkıntı.gerçi bir süredir bu stok sıkıntısı var mission modelinde.bayilerde bile bulmak zorlaştı.bu sorun bir aya bilemediniz iki aya kalmaz çözülür diye düşünüyorum.ama beklemekte ayrı bir sıkıntı tabiki.
lg nin yeni modeli öneriyorlar ama yazan kişilere itibar etmeyin.onları gazcıların satıcıların önde gidenleridir.zamanında haier klimayıda böyle gazladılar insanları kan ağlattılar.aynı lg prestij serisinide gazladılar sonuçlar hep hüsran oldu.yani demek istediğim o para o klimaya verilmez.mitsubishi elektirik parasında olan bir klima me var iken almak çok büyük bir yanlış olur.aman aman diyeyim kardşeim.bu durumda seçenekleri tekrar gözden geçirmek gerekecek.beklerim derseniz bilemiyorum.aceleniz varmı bu konuda
acelem var aslında patron.annem 2 hafta sonra eve taşınacak. bu arada salon 24 m2 imiş. ben 18 yazmıştım. özür dilerim. sizler 9000 lik yeter demiştiniz ama sanırım yetmeyecek. o yüzden 12000 lik bakmıştım. ne yapmalı ne etmeli? bu işe bi çözüm getirmeli
alarko carrier bakabilirsiniz ama fiyatı 3000 lerde carrierin.yani herşey bütçeye dayanıyor.bütçe çıktıkça haliyle seçeneklerde artıyor