Sana ururu sarara öneriyorum.şuan cayır cayur yanıyoruz klima nın etkisiz kaldığı dakikalardayz
Sana ururu sarara öneriyorum.
%99 nemin içinde yaşıyorsa anca o keser senin havanı.
şuan yeminle maf durumdayız adana cayır cayır yanıyordur yumurtalık gündüz tüm gün klima çalıştı pc de soğtucu var yinede yanıyoruz. Allah sonumuzu hayır eylesin veladalin amin%99 nemin içinde yaşıyorsa anca o keser senin havanı.
Kıy parana kıy kefenin cebi yok, 30 yıllık klimanın içinde gaz kalmamıştırşuan yeminle maf durumdayız adana cayır cayır yanıyordur yumurtalık gündüz tüm gün klima çalıştı pc de soğtucu var yinede yanıyoruz. Allah sonumuzu hayır eylesin veladalin amin
gazı var boyutu küçük tüm evi soğutmuyor salonda olduğu için yatak odasına gelmiyo mevzu BTU kankKıy parana kıy kefenin cebi yok, 30 yıllık klimanın içinde gaz kalmamıştır
düne kadar listemize almadığımız cihazları, kur nedeniylebende bir adanalı olarak maddi imkanların ancak yettigi a101 deki seg klimayı aldım inşallah üzmez
Daha dur ithalat kısıtlaması konuşuluyor, gerekli ürünler haricinde, arçelik, Vestel çok güzel iteleyecek demek budüne kadar listemize almadığımız cihazları, kur nedeniyle
tavsiye ederek olduk.
cidden çok üzücü bir durum.
Sota hocam klimayı kuracak olan servis evin içerisinde hazır olan tesisatı klimayı kuramayız diyor bilmem ne sacı uymazmış böyle bir şey mümkün mü.?düne kadar listemize almadığımız cihazları, kur nedeniyle
tavsiye ederek olduk.
Listeyi güncellemek gerekiyor sanki Sota hocam.düne kadar listemize almadığımız cihazları, kur nedeniyle
tavsiye ederek olduk.