Klima marka model tüketim

T Çevrimdışı

Tutkun

Aktif Üye
12 Kas 2019
79
37
Ben dışardan kendim 7 metre full bakır klima kiti alsam usfaya bu boruyu tak desem takarmı

R Çevrimdışı

rabitelli

Süper Üye
20 Kas 2019
704
50
Ben dışardan kendim 7 metre full bakır klima kiti alsam usfaya bu boruyu tak desem takarmı
Kafasında kurduğu miktara göre değişir. Hayalinde "ben bu montaja gider, bu kadar para alır, bu kadar kar ederim" gibi bi şey varsa, siz de boruyu ben aldım sadece montaj yap derseniz, ağız burun kıvırabilir.

Eski zamanlardan bir örnek: Zamanında kombi montajı için; montaj kiti şu kadar, işçilik bu kadar dediklerinde, kit var elimizde demiştik. Anında çevirttirip biz yoğunuz gelemeyiz başkasını bulun demişlerdi. Kendimiz takmıştık kombiyi, garantiyi ve igdaşı sallamayıp. (evinizde böyle şeyler yapmayın, bizim mekan ofisti, ayrıca kira idi. Kombi ve doğalgaz işinin şakası olmax)

T Çevrimdışı

Tutkun

Aktif Üye
12 Kas 2019
79
37
Delikleri açsam boruyu kendim istediğim yerden monte etsem. Gelen servisede eski klimanın ttesisatına bağlayın desem olmazmı

R Çevrimdışı

rabitelli

Süper Üye
20 Kas 2019
704
50
Delikleri açsam boruyu kendim istediğim yerden monte etsem. Gelen servisede eski klimanın ttesisatına bağlayın desem olmazmı
Ya belki de bir sorun çıkarmayacaklar, siz bakmayın benim dediğime. Arayın servisi, borunun elinizde halihazırda olduğunu belirtin, görüşmenize göre işin rengi belli olur zaten 👍

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,450
Kendi cihazlarım borular hep dışarıdan aldım ilk kurulum da servis sorun çıkarmadan taktı. Önceki seneler forumdan bir kullanıcının borusunu servis takmamak ciddi mesai harcamıştı.

Bence servise yoklama çekin.

R Çevrimdışı

rabitelli

Süper Üye
20 Kas 2019
704
50
Ben iki saat vır vır vır vır zırıldadım durdum, adam 3 kelime ile dediklerimi özetleyip işi bitirdi :haha

"Servise yoklama çekin"
Bu kadar basit(miş):kiskis

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,450
Ben iki saat vır vır vır vır zırıldadım durdum, adam 3 kelime ile dediklerimi özetleyip işi bitirdi :haha

"Servise yoklama çekin"
Bu kadar basit(miş):kiskis
servis iş güzarlık yapacak olursa 40 dereden su getirir.

iş illaki yokusa gidecek olursa servis raporuna müşterinin kendi borusu takıldı olası gaz kaçağından müsteri sorumludur denir olur biter.

Geri
Üst Alt