Kafasında kurduğu miktara göre değişir. Hayalinde "ben bu montaja gider, bu kadar para alır, bu kadar kar ederim" gibi bi şey varsa, siz de boruyu ben aldım sadece montaj yap derseniz, ağız burun kıvırabilir.Ben dışardan kendim 7 metre full bakır klima kiti alsam usfaya bu boruyu tak desem takarmı
Ya belki de bir sorun çıkarmayacaklar, siz bakmayın benim dediğime. Arayın servisi, borunun elinizde halihazırda olduğunu belirtin, görüşmenize göre işin rengi belli olur zatenDelikleri açsam boruyu kendim istediğim yerden monte etsem. Gelen servisede eski klimanın ttesisatına bağlayın desem olmazmı
Kendi cihazlarım borular hep dışarıdan aldım ilk kurulum da servis sorun çıkarmadan taktı. Önceki seneler forumdan bir kullanıcının borusunu servis takmamak ciddi mesai harcamıştı.Ben dışardan kendim 7 metre full bakır klima kiti alsam usfaya bu boruyu tak desem takarmı
servis iş güzarlık yapacak olursa 40 dereden su getirir.Ben iki saat vır vır vır vır zırıldadım durdum, adam 3 kelime ile dediklerimi özetleyip işi bitirdi
"Servise yoklama çekin"
Bu kadar basit(miş)