Sota' Alıntı:Sana Ozaman Bu Video Hediye Ediyorum
Samsung Jungfrau Bizim Kullandigimiz
K Serisi
Birde Bunun N Serisi -25 Çalışabilen
Neyse Iyi Seyirler
https://youtu.be/9F29Ix3uCgs
sagaya' Alıntı:Arkadaşlar merhaba,tüketim bilgileri bekliyorsunuz ama öyle aletle falan teknik olarak kontrol etme olanağım hiç olmadı.Kabaca fikir verebilirim sadece.Şöyle anlatayım izmir de yaşıyorum yazın en sıcak günlerinde 1 ay boyunca akşam 19:00 dan sabah 07:00 ye kadar klimam hep açık kaldı.Hafta içi hep böyle her gün hafta sonları ise tüm gün açık.Bu böyle 1 ay devam etti klimada 24-25 derece civarındaydı ve fanda 2 deydi.Bana klimadan önce yaklaşık aylık elektrik faturası 70 tl civarında geliyordu.Klima açıkken anlattığım şekilde 1 ay boyunca 99 tl fatura geldi yani 30 tl civarı fark etti.Evet kabaca böyle anlatabilirim.Yardımcı olabildim mi bilmiyorum ama bundan başka test etme şansım olmadı malesef.
ghostkiller1' Alıntı:sagaya' Alıntı:Arkadaşlar merhaba,tüketim bilgileri bekliyorsunuz ama öyle aletle falan teknik olarak kontrol etme olanağım hiç olmadı.Kabaca fikir verebilirim sadece.Şöyle anlatayım izmir de yaşıyorum yazın en sıcak günlerinde 1 ay boyunca akşam 19:00 dan sabah 07:00 ye kadar klimam hep açık kaldı.Hafta içi hep böyle her gün hafta sonları ise tüm gün açık.Bu böyle 1 ay devam etti klimada 24-25 derece civarındaydı ve fanda 2 deydi.Bana klimadan önce yaklaşık aylık elektrik faturası 70 tl civarında geliyordu.Klima açıkken anlattığım şekilde 1 ay boyunca 99 tl fatura geldi yani 30 tl civarı fark etti.Evet kabaca böyle anlatabilirim.Yardımcı olabildim mi bilmiyorum ama bundan başka test etme şansım olmadı malesef.
burdaki avantajınız gündüzün sıcağında çalıştırmamanız.hep akşam çalıştığı için bu konuda az yakmış çok yakmış dememiz imkansız.kısacası klimanız serinlikte çalışmış hernekadar sıcak olsada.yaz için değilde biz kış için olan tüketimi merak ediyoruz.