Klima alıcam seçemiyorummm

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
22,551
Cvp: Klima alıcam seçemiyorummm

Sana Ozaman Bu Video Hediye Ediyorum

Samsung Jungfrau Bizim Kullandigimiz
K Serisi

Birde Bunun N Serisi -25 Çalışabilen

Neyse Iyi Seyirler

Buarada Jungfrau Dağ İsmi Haberin Olsun :)

Google Jungfrau Yaz Bak

Son düzenleme:
G Çevrimdışı

ghostkiller1

Aktif Üye
8 Tem 2016
941

Sota' Alıntı:
Sana Ozaman Bu Video Hediye Ediyorum

Samsung Jungfrau Bizim Kullandigimiz
K Serisi

Birde Bunun N Serisi -25 Çalışabilen

Neyse Iyi Seyirler

https://youtu.be/9F29Ix3uCgs

ulen zamzungcu sen tel maşayla me yi bir tutuyonya bende sana birşey demiyorum artık :) :)

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
22,551

Görülen Köy , Google Maps Istemez
Demisler Mal Ortada
K serisinden Bile Fazlasiyla Memnunken
Y Serisini Dusunemiyorum :)

S Çevrimdışı

sagaya

Yeni Üye
11 Tem 2016
7

Arkadaşlar merhaba,tüketim bilgileri bekliyorsunuz ama öyle aletle falan teknik olarak kontrol etme olanağım hiç olmadı.Kabaca fikir verebilirim sadece.Şöyle anlatayım izmir de yaşıyorum yazın en sıcak günlerinde 1 ay boyunca akşam 19:00 dan sabah 07:00 ye kadar klimam hep açık kaldı.Hafta içi hep böyle her gün hafta sonları ise tüm gün açık.Bu böyle 1 ay devam etti klimada 24-25 derece civarındaydı ve fanda 2 deydi.Bana klimadan önce yaklaşık aylık elektrik faturası 70 tl civarında geliyordu.Klima açıkken anlattığım şekilde 1 ay boyunca 99 tl fatura geldi yani 30 tl civarı fark etti.Evet kabaca böyle anlatabilirim.Yardımcı olabildim mi bilmiyorum ama bundan başka test etme şansım olmadı malesef.

G Çevrimdışı

ghostkiller1

Aktif Üye
8 Tem 2016
941

sagaya' Alıntı:
Arkadaşlar merhaba,tüketim bilgileri bekliyorsunuz ama öyle aletle falan teknik olarak kontrol etme olanağım hiç olmadı.Kabaca fikir verebilirim sadece.Şöyle anlatayım izmir de yaşıyorum yazın en sıcak günlerinde 1 ay boyunca akşam 19:00 dan sabah 07:00 ye kadar klimam hep açık kaldı.Hafta içi hep böyle her gün hafta sonları ise tüm gün açık.Bu böyle 1 ay devam etti klimada 24-25 derece civarındaydı ve fanda 2 deydi.Bana klimadan önce yaklaşık aylık elektrik faturası 70 tl civarında geliyordu.Klima açıkken anlattığım şekilde 1 ay boyunca 99 tl fatura geldi yani 30 tl civarı fark etti.Evet kabaca böyle anlatabilirim.Yardımcı olabildim mi bilmiyorum ama bundan başka test etme şansım olmadı malesef.

burdaki avantajınız gündüzün sıcağında çalıştırmamanız.hep akşam çalıştığı için bu konuda az yakmış çok yakmış dememiz imkansız.kısacası klimanız serinlikte çalışmış hernekadar sıcak olsada.yaz için değilde biz kış için olan tüketimi merak ediyoruz.

B Çevrimdışı

berkantertas

Yeni Üye
15 Eki 2016
4
Me ile görüştüm sf 42 icin nakit 4600 tl fiyat verdiler bende kararimi panasonic'ten yana verdim ama hala gidip is yogunlugundan alamadım. Hala daha aklimda suphe yok değil yani :)

S Çevrimdışı

sagaya

Yeni Üye
11 Tem 2016
7

ghostkiller1' Alıntı:
sagaya' Alıntı:

burdaki avantajınız gündüzün sıcağında çalıştırmamanız.hep akşam çalıştığı için bu konuda az yakmış çok yakmış dememiz imkansız.kısacası klimanız serinlikte çalışmış hernekadar sıcak olsada.yaz için değilde biz kış için olan tüketimi merak ediyoruz.

Hocam haftaiçi evde kimse olmuyor,bende eşimde çalışıyoruz oyüzden tam olarak bir tespit yapmam zor görünüyor.Kışın değişir mi görücez artık.

Geri
Üst Alt