Klima alıcam seçemiyorummm

B Çevrimdışı

berkantertas

Yeni Üye
15 Eki 2016
4
Abilerim kardeşlerim öncelikle herkese merhaba.  23 metrekare bir salon için klima almayı düşünüyorum. Ev köşe konumlu ve herhangibi yalıtım yok tek cam . Klimayı ısıtmak için kullanıcam. Geçen sene elektrikli sobayla denedik olmadı baya baya üşüdüm bu sene bu sıkıntıyı çekmek istemiyorum. Klima içinde 3 bin - 4 bin tl arası bir bütcem var. Benim kafamda 18.000 btu bir klima almak var onun içinde KIT-UE18RKE Panasonic ve RAS-18S3KV Toshiba  serilerine baktım. Bu klimaların büyük oldugu ve konforlu kullanamıcagım ve cok elektrik harcancagı söylendi.Daha sonra Derin araştırmalarımdan sonra Yüz yüze İzmir' de Nisan klima ile de görüşme gerçekleştirdim belki bileniniz vardır dürüst biri olarak tanıttılar bana ki bende öyle hissettim. General 14 LMCA ve Panasonic ethera 15 serisini önerdi ama Panasonic'in bi tık daha önde olduğunu söyledi. Toshiba  Suzumi serisinin Çin malı oldugunu ve bu klimalarla kıyaslanmıcagını söyledi. Benim bide aklımı Daikin Shira FTXS42K kurcaladı. Bugün bu işi çözmek istiyorum.Bahsettiğim gibi geçen sene bu yalıtımsız buz evde çok üşüdüm ve sorun yaşamak istemiyorum. Bide gidip bi eski kasa sahin parası veriyoruz az paralar değil. Teknik bilgimde yetersiz oldugu icin korkuyorum. Bana son defa bi yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

S Çevrimdışı

Serkan

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Cvp: Klima alıcam seçemiyorummm

berkantertas' Alıntı:
Abilerim kardeşlerim öncelikle herkese merhaba.  23 metrekare bir salon için klima almayı düşünüyorum. Ev köşe konumlu ve herhangibi yalıtım yok tek cam . Klimayı ısıtmak için kullanıcam. Geçen sene elektrikli sobayla denedik olmadı baya baya üşüdüm bu sene bu sıkıntıyı çekmek istemiyorum. Klima içinde 3 bin - 4 bin tl arası bir bütcem var. Benim kafamda 18.000 btu bir klima almak var onun içinde KIT-UE18RKE Panasonic ve RAS-18S3KV Toshiba  serilerine baktım. Bu klimaların büyük oldugu ve konforlu kullanamıcagım ve cok elektrik harcancagı söylendi.Daha sonra Derin araştırmalarımdan sonra Yüz yüze İzmir' de Nisan klima ile de görüşme gerçekleştirdim belki bileniniz vardır dürüst biri olarak tanıttılar bana ki bende öyle hissettim. General 14 LMCA ve Panasonic ethera 15 serisini önerdi ama Panasonic'in bi tık daha önde olduğunu söyledi. Toshiba  Suzumi serisinin Çin malı oldugunu ve bu klimalarla kıyaslanmıcagını söyledi. Benim bide aklımı Daikin Shira FTXS42K kurcaladı. Bugün bu işi çözmek istiyorum.Bahsettiğim gibi geçen sene bu yalıtımsız buz evde çok üşüdüm ve sorun yaşamak istemiyorum. Bide gidip bi eski kasa sahin parası veriyoruz az paralar değil. Teknik bilgimde yetersiz oldugu icin korkuyorum. Bana son defa bi yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

forumumuza hosşgeldiniz sefalar getirdiniz @berkanertas kardeşim.

size öncelikle söylemek istediim sağa sola fazla dağılmayınız. dolaşdığınız forumlarda sahtekarlar var ve ruh hasdaları var. bizden aldığınız cevabı oralardada yazarsanız özelliklede mbirolda yazarsanız bir daha burayada gelmeyiniz biz açık açık söylüyoruz. oda istemez göstermelik olarak adam kandırmaya çalışır.  satıcı olduğu için almam ama yan cebime ko ayağına yatar.

dh deki ado hem tavsiye edmem tavsiye vermek benim işim deil elimden gelse tavsiye bölümünü kaldırırım der birde size çok biliyormuş gibi tudmuş kullanmasamde her ikisinide panasonic alanlar memnun die kafadan cevap verir. bu hem tavsiye vermektir hemde bilmiyosan konuşmıycaksın. panasonic iyi ama sizin seçtiğiniz model toshibadan iyi deil.

agah07 denen yılanda, gree satıcısıdır. sakın gree almayın ısıtma sorunlu klimadır gree manyakları var ortada dikkadli olun. nice sapklar var gree lomo almış en dandik klima. hem övmüyorum diyor hemde gree bilmem üst modelini kalite klimalara kadmazsanız gree size küser der sonada sağla solla kavga eder.

dikkadli olun mbirol denen gavatın forumunada gidip aynı şeyleri yazmışsınız tanımıyorsunuz normal olarak onu. sizi kandırır o adam gree aldırtır. gene gree üretimi york satar pişman olursunuz. ısıtma sorunlu bir üründür. yazın bile kesik kesik üflemekden soğutmamakdan iade edenler oldu.

mahçup denen sapıkta tam bir ruh hastası manyaın tekidir gree sapığıdır gree ile fujitsuyu aynı tudacak kadar manyak birisidir. dikine cevablar yazar afvedin yırtık dondan çıkar gibi çıkar zaman zaman ortaya sonra kabolur işi gücü yok kendini övmek için tuhaf tuaf konuşur çekişecek adam arar. götü yese gelse buraya yönetici adonun eteklerine sığınana kadar. adonun işine geldii için ikaz edmez. bunlarda ikaz yemeyince yalaklanırlar iyice. adonun yalakası çokdur ado işine gelen adamı kullanır. hem der ionizer iyidir hemde çocuum hasda oldu. ne dedii belli olmayan bir insandır.

daikin shiradanda uzak durun daikin falan deil o. gree kompresör kullanıyor. forumda konusu var okuyun.

sorunsuz klima alacaksanız mitsubishi electric alacaksınız hem servisi hem kalitesiyle memnuniyetini yaşıyacaksınız.

panasonic alacaksanız. etheria modelini alacaksınız. bir me olmasada işinizi görür. sizin seçtiiniz modelde iş görür ama toshiba suzumiden iyi deildir toshiba suzumi alt seri olsa zaman zman ses şikayetleri olsada kendini isbatlamıştır.

hiç düşünmyeip çin malı die kandıranlara uymayıp toshiba n3kv alabilirsiniz. çin malı tayland malı olmayan klimamı var siz onlara takılmayın. bize inanaın işiniz aceleyse. bize sorsanız nerden alam deseniz biz size piyasaya bakın ucuz bulduunuz yerden alın deriz mbirol ben satarım der.

agah07 yılanıda ben satarım der belki işine gelirse. yada şuraya gid der.

öbür ruh hasdası manyak mahçupu zaten sikdir edin. satıcı deil fanlık ediyor zamanında güzelim fujitsu klimasına hava basdırmış manyak geçen gün istediimi yaparım die yazmıştı dh forumuna. klimaya zarar verince gidmiş gree almış greede tabi zarar görmedii için birde 18lik olunca ufak bir mekana hoşuna gidmiş bilir bilmez ötüyor. hem o greeler eski gree. hemde klasik gree idi. klasik daha sağlam ısıtır soutur ama tasarrufu yokdur. bu mal onu bişe sanıyor. gree inverterlerde çok matah deildi eskiden ama idağre ediyordu.
şimdik sezonsal verimlilik çıkdı greeler iyice sıçdı.

kusura bakmayın açık konuşdum. amacım kimseyi kötülemek olmasada bilmeyenlerin kandırılmalarını istemiyorum. bilen bilmeyen manyak çokdur klima forumlarında. ömründe klima görmez yenigelinin sarıldığı gibi aldığı klimaya en iyi klima benim klimam diyenmi ararsın klima satıcılarımı ararsın her türden mahluk dolu.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,772

Berkan Bey Hosgeldiniz
Kaliteli 12lik Oraya Yeterli Gelecektir

Mitsubishi Electric Sf35
Panasonic Etherea E12QKE

Modelleri Surekli 7/24 Kullanimda Orayi
Hamam Eder

Hala Kafanizda Suphe Varsa
Cagirin Mitsubishiden Ucretsiz Kesif
Olcup Bicsinler

18lik Oraya Fazla Gelir  Surekli Durkalk
Yaparak Konforu Bozar Fazla Tuketimde Cabasi Olur

Daikin Shira Unut Adı Daikin
İçi  Gree
Forumda Bununla Ilgi Konumuz Mevcut

B Çevrimdışı

berkantertas

Yeni Üye
15 Eki 2016
4
Değerli cevaplarınız için cok tesekkur ederim arkadaslar bir konuda bilgi sahibi olmamak kadar kötü bisey yokmus beni cok iyi aydinlattiniz. Ben öyle cok fazla parayi dusunen bir insan değilim ama bu sene islerimiz taklaya geldi yazdan basladim klima parasi biriktirmeye o yüzden cok korkuyorum yanlis bise yapıcam evdekileri memnun edemicem diye. Şimdi panasonic ile görüşmeye gidiyorum arkadasindan da me ile görüsucem size burdan yazarim konuşuruz. Ben bugun halletmeyi düşünüyordum ama olsun p.tesi halleriz. Tekrardan cok teşekkur ederim hepinize.

B Çevrimdışı

berkantertas

Yeni Üye
15 Eki 2016
4

Şimdi geldim eve Panasonic ile görüştüm Panasonic Etherea E15QKE için 4000 TL nakit 4200 KK için fiyat verdiler. Benim kafama yattı. Nedende 12 liğin ısıtmıcagını düşünüyorum. Artık fazla gelirsede kapıları açarız kısarız yeterki ailem üşümesin.Geçen sene çok üşüdüler çünkü. Fiyatı iyi midir sizce?

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,772

Panasonic Icin Guzel Fiyat Almissiniz
Guzel Cihazdir Yari Yolda Birakmaz

Tum Formlari Gezsenizde Hakkinda
1-2 Şikayet Harici Kotu Yazi Bulmamazsiniz

Kurulumda Mutlaka Vakumlamayi
Es Gecmesin
Imzamdaki Kirmizi Yazida
Link Mevcut İncelemeyi Unutmayin

G Çevrimdışı

ghostkiller1

Aktif Üye
8 Tem 2016
941

berkantertas' Alıntı:
Şimdi geldim eve Panasonic ile görüştüm Panasonic Etherea E15QKE için 4000 TL nakit 4200 KK için fiyat verdiler. Benim kafama yattı. Nedende 12 liğin ısıtmıcagını düşünüyorum. Artık fazla gelirsede kapıları açarız kısarız yeterki ailem üşümesin.Geçen sene çok üşüdüler çünkü. Fiyatı iyi midir sizce?
birde me den fikir al kardeşim.adam gibi gelip keşif yaparlar önerilerini yaparlar.ona göre karşılaştırın derim.çünki aynı fiyatlara me sf42-ve alma ihtimaliniz var.panasonic yabana atılacak klima değil ok ama bir me olamaz.olduki me tuzlu geldi o zaman tabiki pana ön plana çıkar.

S Çevrimdışı

sagaya

Yeni Üye
11 Tem 2016
7

Panasonic Etherea E18QKE kullanan biri olarak tavsiye ederim markayı.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,772

@sagaya musait Olursan tüketim bilgilerinde Paylasabilirmisin

G Çevrimdışı

ghostkiller1

Aktif Üye
8 Tem 2016
941

Sota' Alıntı:
@sagaya musait Olursan tüketim bilgilerinde Paylasabilirmisin

sota ben cavap verim elektirik saatiyle nikah kıymıştır kesin :)

evt sayağa kardeşim değerli görüş fikirlerinizi bekliyoruz sotaya takıldığıma bakmayın.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,772

Koklayarak Calismistir
Bak Gorursun

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,772

Hadi Ordan :)
Izmirde Istanbulda Yazın Klimaya Ne Gerek Var ki
Klima Kullaniyorsunuz Sonrada Yakmiyor Diyorsunuz
Gelsin O ME 40-50 Derece Koklayarak Calissin :)

G Çevrimdışı

ghostkiller1

Aktif Üye
8 Tem 2016
941

Sota' Alıntı:
Hadi Ordan :)
Izmirde Istanbulda Yazın Klimaya Ne Gerek Var ki
Klima Kullaniyorsunuz Sonrada Yakmiyor Diyorsunuz
Gelsin O ME 40-50 Derece Koklayarak Calissin :)

japonyada krigamine dağlarında -25 te çalışıoyrsa senin adanada karpuz yarar bu me kıçıyla uyanık seni :) :)

Geri
Üst Alt