B
berkantertas
Yeni Üye
- 15 Eki 2016
- 4
Abilerim kardeşlerim öncelikle herkese merhaba. 23 metrekare bir salon için klima almayı düşünüyorum. Ev köşe konumlu ve herhangibi yalıtım yok tek cam . Klimayı ısıtmak için kullanıcam. Geçen sene elektrikli sobayla denedik olmadı baya baya üşüdüm bu sene bu sıkıntıyı çekmek istemiyorum. Klima içinde 3 bin - 4 bin tl arası bir bütcem var. Benim kafamda 18.000 btu bir klima almak var onun içinde KIT-UE18RKE Panasonic ve RAS-18S3KV Toshiba serilerine baktım. Bu klimaların büyük oldugu ve konforlu kullanamıcagım ve cok elektrik harcancagı söylendi.Daha sonra Derin araştırmalarımdan sonra Yüz yüze İzmir' de Nisan klima ile de görüşme gerçekleştirdim belki bileniniz vardır dürüst biri olarak tanıttılar bana ki bende öyle hissettim. General 14 LMCA ve Panasonic ethera 15 serisini önerdi ama Panasonic'in bi tık daha önde olduğunu söyledi. Toshiba Suzumi serisinin Çin malı oldugunu ve bu klimalarla kıyaslanmıcagını söyledi. Benim bide aklımı Daikin Shira FTXS42K kurcaladı. Bugün bu işi çözmek istiyorum.Bahsettiğim gibi geçen sene bu yalıtımsız buz evde çok üşüdüm ve sorun yaşamak istemiyorum. Bide gidip bi eski kasa sahin parası veriyoruz az paralar değil. Teknik bilgimde yetersiz oldugu icin korkuyorum. Bana son defa bi yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.