Kız Kulesi Manzarasında Güneşlenmek İster miydiniz?

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
malesef tamamen haklisin ve ne yazikki yapacak birsey yok :slap

bu tüfeklerin kullanimi yasak degilmi özel izin gerekmiyormu nasil aliniyor? :hmm

bodrumu hic görmedim ucuza 1 hafta filan nasil tatil yapilabilir mümkünse fazla kisinin bilmedigi gizli yerler vs varsa (yinede gizli kalsin özel mesaj daha iyi olurdu) bu tarz bir tavsiye gercekten iyi olurdu doganin iyice icine edilmeden görebildigim kadar yeri göreyim türkiyede diyorum

aklima gelmisken bir anekdot; kaldigim pansiyonun sahibine bölgede fazla kisinin bilmedigi sahiller varmi diye sordum var abi ama ben olmadan bulamazsin dedi biraz anlatti dedim tamam ozaman sen en iyisi kimseye anlatma orayida buralar gibi cöplüge cevirmesinler :slap
Eşim Bodrum'lu olduğu için oraları çok iyi bilirler, açıkçası daha önce görev yaptığım yer olduğu için inanların davranışlarına hizmet sektöründe maruz kaldığımdan dolayı pek de sevmem bodrumu. O tarihi ve doğal güzellikleri de eskidendi onu baştan belirteyim.

Şimdi gittiğinizde yozlaşmış külütürünü, betonlaşmış ve kentleşmeye yüz tutmuş alanlarını, değnekçilerini, hanutçularını göreceksiniz bol bol.

Denizi muhteşemdir onu tartışmam lakin iç huzurunuz olmayınca denizin güzelliği de kâr etmiyor.

Ben orada serfis şefi olduğum dönem bir müdürüm bana ''Ademcim, insanlar Bodrum'a gelirken Şereflerini BODRUM tabelasının orada bırakır gelirler''..

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
bende ayni fikirdeyim ama görmüs olmak icin zaten gitmek istiyorum yakinda onu da bulamayiz
bütün türkiyeyi gezmek istiyordum imkan olmadi simdide dogayi katletiler mesela bir uzungölü görmeyi cok istiyordum hali ortada

masallah,beton ya resulallah

s-62f633c45809f3af06152fa1c29f57a5dc82c955.jpg
Sıra bizim SALDA gölümüzde Hamdolsun.

Geri
Üst Alt