Kız Kulesi Manzarasında Güneşlenmek İster miydiniz?

BlackSea Çevrimdışı

BlackSea 

Emektar
3 Eki 2017
1,937
32
Güneşlenmek kısa süreli iyi ama kış iyidir . Kışın çaresi var mont giyersin kazak giyersin ama yazın çaresi yok soyunsanda sıcak . ( Bu lafı her söylediğim de aklıma kışın sokakta kalan evsizler geliyor istemesemde yaz ayı uzun sürmesini temenni ediyorum.)

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
Güneşlenmek kısa süreli iyi ama kış iyidir . Kışın çaresi var mont giyersin kazak giyersin ama yazın çaresi yok soyunsanda sıcak . ( Bu lafı her söylediğim de aklıma kışın sokakta kalan evsizler geliyor istemesemde yaz ayı uzun sürmesini temenni ediyorum.)

Ben yazı rahat giyindiğimiz için seviyorum.
Kışın her yeri gezemiyorsun.
Kış gelince nedense eve kapanasım gelmiyor, o kış mevsiminde gelen hantallaşmayı sevmiyorum açıkçası. :kiskis

Domestos Çevrimdışı

Domestos 

Süper Üye
3 Tem 2018
4,206
51
Yazıyı okuyunca, kendimin yazdığını hissettim... :ok ?

gercekrambo Çevrimdışı

gercekrambo 

Süper Üye
2 Şub 2020
1,778
adana'ya gidecek olan, eylül ortasından sonra gitsin. direk güneş altında değil, gölgelerde takılsın. her öğün kebap yemesin, her köşe başındaki tatlıcıların, şalgamcıların abonesi olmasın.
not: iki adımda bir tatlıcı, şalgamcılar halen duruyor mudur?

B Çevrimdışı

Bratan 

Süper Üye
8 Kas 2018
909
44
türkiye ziyaretimde bir kac yer gezdim bunlardan birisi ücret karsiligi girilen bir plajdi her yerde cöp ve sigara izmaritleri vardi bizim insanimiz kiymet bilmiyor malesef

sile agva: plaj pislik icinde sigara izmaritleri ve cöplerin icinde güneslenemek isteyenler icin cok uygun bir yer. sözde 4 tane cankurtaran koymuslar kizlari kesip göbek atmaktan baska birsey yapmiyorlar plaja adimimizi attik 2-3 yasinda bir cocuk suda ters dönmüstü annesi ( nasil anneyse artik) diger cocuk bagirinca kostu yoksa cocuk boguluyordu.

Agacliköy: eskiden cogu kisinin bilmedigi avcilarin gittigi bir yerdi suyu temiz ve sakindi tas ocagi yüzünden gecis yolu kapanmis cogu yerde heyelan olmus heryer toz icinde agaclarin üstü tozla örtülmüs doganin icine sicilmis durumda.

karaburun: agacliköyde denize ulasamayi basaramayinca devam edip gittik heryerde cöpler ucusuyor yol kenarlari vs posetlerle kaplanmis plaj da yine cöp ve sigara izmaritleri mevcut asiri rüzgarli ve dalgaliydi denize giremedik

edirne/kesan erikli : denizi temiz fakat asiri tuzlu sahiller yine her yerde oldugu gibi cöp ve sigara izmariti dolu gece gökyüzü güzel görünecekti ama cakma bir diskodan gök yüzüne tutulan spot yüzünden o manzaraninda icine ediliyor

edirne/kesan mecidiye italyan koyu: ulasim icin kullanilan toprak yol bozuk bunun sayesinde erikliye göre daha az insan geliyor fakat koy cok büyük degil yinede dolu diyebiliriz deniz erikli tarafina göre biraz daha dalgali gibi yada biz gidene kadar deniz dalgalandi tam bilemedim. erikli sahili kadar olmasada cöp ve izmarit sorunu burda da var görevli birisini koymuslar oraya cöpleri toplamaya calisiyordu sanirim ama cöp kutularinin etrafinda yiginlar olusmus durumdaydi kulak misafiri oldugum kadariyla arka tarafda oturan ve hukuk ögrencisi olan genclerden sahile bir poset uctu hic biri kalkip almadi ben gittim aldim kültablasi olarak kullandigim bira kutusunun altina koydum yani bu düsüncesizlik okumus genclerde de var

edirne/kesan mecidiye uzunkum aile plaji: girisi kisi 15 lira cardak sezlong semsiye vs kiralanabiliyor 40 ila 100 lira arasi fiyatlari var diger yerlerden daha az olsa da sahildeki izmarit ve cöp olayi malesef burada da vardi. deniz burada daha az tuzlu gibiydi yada ben artik tuzylu suya alistim suyun icinde baliklar size saldiriyor ölü derileri filan yiyorlarmis ilk basta cok rahatsiz ediciydi sonra sonra alistim bir ara hareketsiz durmaya calistim 6-7 tane balik pirana sürüsü gibi bacaklarima saldirdi suyun icinde kücük bir ahtapot da gördüm 1.5 metre derinlikten sonra kayalik bir bölge var kayalik bölgede deniz kestaneleri var gidecek olanlar dikkat etsin

Geri
Üst Alt