I
ibrahimykr
Kayıtsız / Doğrulanmamış
5 volt ile çalışan USB aletlerin hiç birinden verim alamazsın. Fanmış, ısıtıcıymış vs vs
adaptörsüzdür demedim usb ile çalıştığına göre gücü düşüktür demek istemiştim.zaten ürün boyutları 15-16 cm uzunluğunda o yüzden çok fazla randımanlı çalışacağını düşünmüyorum.Ben bunların 1mt uzunluğunda olanlarını incelemiştim, onlar güzel normal vantilatörlere göre gerçekten işe yarıyor ama bundan çok ümitli değilim.Usb ile çalışması adaptörsüz değil
yoksa nereye takacağığız fişi fan 5v ile çalışıyorsa gidip 10v adaptör talacak değiliz öyle değilmi
bunun büyükleri vardı. o da bunun gibi suyu sogutup nemle birlikte ufledigi için adami fena çarpıyor diye söylüyor kullananlar. hasta yapabilir ve ortami daha cok nemlendiriyormus
bunlarin aslı "iran klimasi" diye geçiyor. doğuda genellikle kullaniyor. samanlı klima olarak da geçer. videoda detaylar var diger videolarina da bakarsan fikir verebilirKiwi olan nem için
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Bunun hakkında bilgin varmı gördüğüm sadece soğutucu yazıyor nasıl sence?
bunlarin aslı "iran klimasi" diye geçiyor. doğuda genellikle kullaniyor. samanlı klima olarak da geçer. videoda detaylar var diger videolarina da bakarsan fikir verebilir