Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ah ahh kimseye güven yok. Birşey olmaz kredi için soruluyor ama temkinli olmak da fayda var. Yoksa şu an 50 TL kazandın desen herkes kimlik veriyor. Araba hayırlı olsun şimdiden
Bugün sabahtan nüfus müdürlüğüne gidip kimlik kartımı iptal ettirdim. 1 saat sonra finans kuruluşu aradı bilgilerinizde bir hata var telefon numaranızda hata var galiba falan dedi ben vazgeçtim deyip kapattım. Eski kimliğin geçerliliği kalmadı şuan.
Bugün sabahtan nüfus müdürlüğüne gidip kimlik kartımı iptal ettirdim. 1 saat sonra finans kuruluşu aradı bilgilerinizde bir hata var telefon numaranızda hata var galiba falan dedi ben vazgeçtim deyip kapattım. Eski kimliğin geçerliliği kalmadı şuan.
Hocam boşuna evham yapmışsınız, sonuçta TC aynı, foto aynı Neyse bir daha galeride vermeyin bilginizi, araba alacağınız kesinleşirse direkt bankaya geçin.