Domestos
Süper Üye
- 3 Tem 2018
- 4,206
- 51
21 Yıllık Beko marka bulaşık makinemiz, "artık ben size hizmet etmek istemiyorum" diyemediği için altından su kaçırınca, değiştirmek elzem oldu dedik ve fayda fiyat ürünü araştırması yaptık... 23 Ağustos günü Bim'e Arçelik üretimi Keysmart Key 3003 marka/model 3 programlı bulaşık makinesinin peşin fiyatına 6 taksitli 1.050 Liraya satıldığını görünce sipariş geçtim, Cuma gününü saymazsak, Çarşamba günü yani 4 iş günü içerisinde teslimat ve ücretsiz kurulumu Arçelik Yetkili Servis elemanları tarafından yapıldı...
10 günlük test aşamasında, eski makineden kötü bir durum tespiti yapmadı eşim. Bulaşıkların parlaklığı ve temizliği konusunda sıkıntımız yok, fiyat olarak zaten dip fiyatta bir ürün. Bu segmentte bulaşık makinesi ihtiyacı olanlara tavsiye ederim.
Ürün özellikleri;
10 günlük test aşamasında, eski makineden kötü bir durum tespiti yapmadı eşim. Bulaşıkların parlaklığı ve temizliği konusunda sıkıntımız yok, fiyat olarak zaten dip fiyatta bir ürün. Bu segmentte bulaşık makinesi ihtiyacı olanlara tavsiye ederim.
Ürün özellikleri;
- Paslanmaz çelik gövde
- A+ enerji
- 3 program
- Ayarlanabilir fincan rafları
- Su taşma emniyet sistemi
- Tuz uyarı ışığı
- A Kurutma performansı
- YxGxD: 85x59,8x60 cm
- Beyaz renk
- Ücretsiz montaj
- Bardak koruma sistemi