Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 19,762
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Adana da yanıyor Başkan işiniz zor sizinÖnce fiyat araştırması yaparız. Fiyatlar pahalı çıkarsa burada klima hurdacısı var gider işimize yarayacakları 2.el olarak alırım
Bizim asıl sorunumuz sıcak değil nem. Gölge, Ağacın altı-üstü-yanı-sağı-solu farketmiyor. Bulunduğun ortamda nemi düşürebilirsen rahatlarsın yoksa kafayı oynatırsın.Adana da yanıyor Başkan işiniz zor sizin
Evet onları düşünmüştüm bir aralar ama hem tavanı kesmek istemedim hem de kalite sınıfları var. Kendim yapmış olmayacağım için de keyifli geliştirme süreci olmayacak. Geri dönüşü de yok onun yine.Ömer attğım reels videosundaki klimalar elektrikli bilgin olsun.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Evet ama yavaş ilerliyor ve halen proje aşamasında Motor bloğunun sağ arkasında güzel bir boşluk var ve zaten orijinal kompresörün bloktaki yerleri de orada.Ömer Çolak klima ile ilgili bir gelişme var mı
60Amper kompresör cepte.Evet ama yavaş ilerliyor ve halen proje aşamasında Motor bloğunun sağ arkasında güzel bir boşluk var ve zaten orijinal kompresörün bloktaki yerleri de orada.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Kompresör olarak da bunu planlıyorum. Orijinal evap ve kondanser ile birlikte diğer gerekenleri de hem üzerinde görmek hem de sağlıklıysa almak için otomobil mezarlıklarından birine uğrayacağım Ankara tarafına yolum düşünce.
Yaz ortasında sanayide bu işleri halletmek hem zor hem pahalı. O yüzden bahara sarkacağı kesin
Aynen öyle ama tabi on off çalışacak. Yine de alternatörü güçlendirmek gerekebilir.60Amper kompresör cepte.
şarj dinamosunun model kodunu öğrenirsen iyi olur. 90-100amper olduğu varsayarsak dinamo değişimi de gerekecek.Aynen öyle ama tabi on off çalışacak. Yine de alternatörü güçlendirmek gerekebilir.
Evet benim alternatör 2500 devirde 80A üretiyor. Rölantide de 30-40. On off ile kurtarır muhtemelen ama başlangıçta akü takibi yapmamak adına daha iyi dinamo şart bence de.şarj dinamosunun model kodunu öğrenirsen iyi olur. 90-100amper olduğu varsayarsak dinamo değişimi de gerekecek.
17. temmuzda gündüz vardiyasına geçiyorum. bu konuyu hatırlatırsan yada özelden yazarsan işyerinde klima konusunda zehir bir arkadaşım var.Evet benim alternatör 2500 devirde 80A üretiyor. Rölantide de 30-40. On off ile kurtarır muhtemelen ama başlangıçta akü takibi yapmamak adına daha iyi dinamo şart bence de.
İleride zaten smart özellikleri geliştirirken lifepo4 akü de yaparım.
Bu senaryolarda verim için en kritik konu genleşme valfi. Elektronik olarak kontrol edilebilir olması lazım ki inverter klimalardan bile daha verimli bir soğutma sistemi tasarlayabilelim on off motor ile.