ülen madem Kemal bey idi,neden 1 yıldan fazladır kıvrandırdınız milleti!
ama başka bir gerçek de var o da şu;Reis ve avanesi ciddi bıktırdı!
ve daha da acı bir gerekçe var ki o da şu;bu ağır yükün altına girilse bile
nasıl çıkılacak??
farklı yerler den okudum-dinledim v.s Depremin bu faturasına biçilen rakam
100milyar dolarmış!!!
yani adamlar öyle bir enkaz devredecekler ki,gel de kalk bunun altından
veya bir 5 veya 10 sene daha mı heba edilecek?
ülen 100milyar doları adama say bunu desen,kafa yenir
Bence Reis bırakırsa çok iyi eder! zaten "Hazine" nin durumu malum!
belli ki içerdeyiz hem de acaip şekilde+deprem de buna eklenince
"kaçmak" en iyisi!
Tek umut var o da,birileri el atacak bu masrafa hem de çok ciddi
Rusya başı çekiyor zaten,ama Putin de savaşta yaw,bizim siyasiler bu işi yine de
bitirebilirse,bence çabuk yırtarız!
şimdi birileri çalışacağız-alın teri akıtacağız v.s gibi slogan laflar yazmasın
çünkü bu milletin hemen her ferdi eşşek gibi çalışıyor,ama birileri de eşşek
gibi yatıyor!
Adam herkesle kavgalı yaw,sonra yemedi geri vitese taktı! ama gördüğüm kadarıyla
bunu da karşı taraf artık yemiyor! sanırım bunu "sildiler" siz bakmayın AKP yalakası
medyaya,onlara göre memleket zaten güllük-gülistanlık ve bizi "sevmiyorlar"!
Rusya-50milyon Turist=40-60milyar dolar demek dir!
15milyonu zaten çanta da,bu sene +30/35milyon daha gelse=yaklaşık 40/50milyon
turist=80/100milyar Dolar
50milyon turist(Rusya için)biraz abartı rakam ama 20/25milyon olmasını ben bekliyorum
Putin'e biraz gösterin artık bir şeyler!
Bütün olumsuz şartlara rağmen bu sene sanırım 14milyon Rus geldi zaten,savaş artık
Rusya da "unutuldu" gibi!
toparlarsam 25 m.Rus turist=50milyar dolar net demekdir!
(Buna Ukrayna+Belarus ve diğer bir alay eski Rus Devletleri de dahil olunca,sadeceo bölge
bize yeter de artar bile
bunları yazdım çünkü Antalya çok farklı bir adeta "memleket" gibi yaw
bizde böyle rakamlar gelmeli hemn de net Hazineye giren
yok Arap sermayesi yok tefeci çeşitli Banker v.s kurumları v.s gibi "sıcak paracılar" ile bu iş
olmaz,sonra bu adiler bir gece pırrrr olup kaçıyorlar!
Ama TR nin min.2 yıllık Turizm geliriyle Deprem faturası da çok ciddi ödenir ve kimseye de
parasal bir borcumuz olmadan!
Reis ve avanesiyle bu iş artık olmaz,Kemal bey de daha bismillah deyip de kafadan ona buna
cart-curt ederse onun da hesabını çok daha çabuk keserler,böyle Reis gibi 20 sene filan gitmez!
sen niye kavga ediyorsun onunla bununla yaw bir tek devlet olarak yanımız da kim var desem
ben bulamıyorum bulan beri gelsin??
"Azerbaycan" filan demeyin,komik olursunuz sonra,onlarla olan muhabbetimiz farklı bir boyut da
"Sıcak paraya" da razıyız şu anda,ama artık hesabı kestiler adamlar Reis ile!
vatan-millet-sakarya deyip ya Allah bismillah dan sonra herkesle cenk etmeye kalkarsak....
işte bunu yapamazsın,yani o kadar da değil
Bay Kemal den ben fazla ümitli değilim,ama şartlar çoğu insanı ona desteği emrediyor gibi!
dolayısıyla kafadan silmek de bir o kadar yalnış olur
Ancak şu tam illet olduğum Mansur-İmam tipler den birisinin,aday olmasın dan çok daha iyidir Kemal Bey
yaw kim bunlar kardeşim,valla bazen diyorum ki Allahın en şanslı kulları oldular gibi durumları var!
Birisi kasaba belediyesinden gelmiş,diğeri de varoşların kralından gelmiş,rüyalarında bile göremeyecekleri
mevkilere konmuşlar tabi büyük bir gaz ve destekle!!!
Bir diğer isim Ersan Şen imiş,yani kafamı buluyorsunuz bu milletle
Diğer önemli konu ise;belki Meclisi Millet ittifakı çok az bir farkla alsa bile,Başkanlık için
bu iş bence hala ciddi zor! zira Reis bunları yer! hele hele İmam veya Mansur karşısına çıkarsa
anın da yer,Kemal beyin de durumu bana göre biraz kritik,yani sen adaysın ama bakalım millet seni Başkan
yapacakmı,Reis var karşında yaw;adam tek başına Ordu gibi yaw,zaten AKP nin aldığı oyu da o alıyor sadece
yani şuna yanıyorum,memlekete de bir tane bile adam bulamadınız ortaya çıkaracak!
kala kala Kemal-Mansur bir de İmam kalmış
Hani Reis artık kesin gitmeli dir diyorum ama,bu adamlar ile bu işi çok zor görmekteyim yaw