Horizon707
Süper Üye
- 4 Eyl 2020
- 795
Daha önce mama tavsiyesi konusunda yazmıştım baktığım sokak kedileri var. Bunlardan en büyük olan Anne kedi 3 yaşında ve bu arkadaşın garip bir problemi var. Bağırsağı vücudundan dışarıya çıkıyor, ilk bir sene önce oldu bu sene ayda bir tekrarlamaya başladı. Çok dayanıklı bir hayvan şuana kadar ölme riski vardı ama yaşadı ancak artık veteriner bir daha çıkarsa ölebilir demiş. Şahsen veterinerlere de güvenmiyorum birinin dediği birini tutmuyor birbirlerinin yaptığı işi beğenmiyorlar. Biraz sıkıntılı bir durum, yaşamış olan çıkma ihtimali düşük ama yine de sorayım dedim buraya. Karından girip bir ameliyat yapabiliriz dediler ama onu da yapmıyorlar cesaret mi etmiyorlar bilmiyorum ama medikal bir çözümü var mıdır bu konuda soru sorabileceğim site tavsiyesi olan veya veteriner arkadaşı tanıdığı olan yardımcı olursa sevinirim. Belki belli bir beslenme ile çıkması önlenebilir ama kedi 3 yıllık sokak kedisi evi 1 haftada darma duman eder ve kaçıp bi daha geri dönmez o yüzden sahiplendirmek de sıkıntı. Şuan aklıma başka bir çözüm de gelmiyor ama sahiplenecek birisini nasıl bulacağım bunu düşünüyorum.