A Çevrimdışı Akrep0023 Yeni Üye 13 Şub 2020 13 43 19 Şub 2020 #43 rikit' Alıntı: mini-usb'ye baglantiyi nasil yaptin Genişletmek için tıkla ... Yaptım ama doğru çalışmadı.daha doğrusu yükleme işlemi olmadı hata verdi.en alttaki resme göre bağlantıları yaptım.ama olmadı
rikit' Alıntı: mini-usb'ye baglantiyi nasil yaptin Genişletmek için tıkla ... Yaptım ama doğru çalışmadı.daha doğrusu yükleme işlemi olmadı hata verdi.en alttaki resme göre bağlantıları yaptım.ama olmadı
R Çevrimdışı rikit Aktif Üye 17 Şub 2020 136 44 19 Şub 2020 #44 bende direk mini-usb to usb baglantisini laptopa kurmak ve denemek istiyorum bu Serial kabloya ihtiyac varmi bilmiyorum !
bende direk mini-usb to usb baglantisini laptopa kurmak ve denemek istiyorum bu Serial kabloya ihtiyac varmi bilmiyorum !
Çevrimdışı teraspy TFC Team 26 Kas 2018 22,944 65 19 Şub 2020 #45 rikit' Alıntı: bende direk mini-usb to usb baglantisini laptopa kurmak ve denemek istiyorum bu Serial kabloya ihtiyac varmi bilmiyorum ! Genişletmek için tıkla ... Evet var,sakın deneme
rikit' Alıntı: bende direk mini-usb to usb baglantisini laptopa kurmak ve denemek istiyorum bu Serial kabloya ihtiyac varmi bilmiyorum ! Genişletmek için tıkla ... Evet var,sakın deneme
S Çevrimdışı schalke04 Yeni Üye 1 Ara 2020 33 54 29 Ağu 2021 #46 Usta selamun aleykum kw 2000 hd uydu cihazına usb yazılım mevcut mudur youtube ve iptv ozellikli..ya da islemcisi uyan donusum yazilim usb ile olan
Usta selamun aleykum kw 2000 hd uydu cihazına usb yazılım mevcut mudur youtube ve iptv ozellikli..ya da islemcisi uyan donusum yazilim usb ile olan