teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,944
- 65
Üstte verdiğim linkteki fotoğrafta en alttaki (mini usb) denemelisin,büyük ihtimalle uyar sanrm,bu cihazın tam modeli nedir acababendeki cihaz böyle farklı dediler bı ona uyar mi
Üstte verdiğim linkteki fotoğrafta en alttaki (mini usb) denemelisin,büyük ihtimalle uyar sanrm,bu cihazın tam modeli nedir acababendeki cihaz böyle farklı dediler bı ona uyar mi
Kawai -2000Üstte verdiğim linkteki fotoğrafta en alttaki (mini usb) denemelisin,büyük ihtimalle uyar sanrm,bu cihazın tam modeli nedir acaba
Doğrudoğru mu bu bağlantı
Peki bu resimdeki ile yapmaya kalkarsan nasıl bir bağlantı yapmam lazım.yada bu da yükleme işlemi yapar mı .digerininin yazilimini bilgisayara yukleyemedimDoğru
Olmaz ise mini usbyi avometre ile ölç,bazen mini usb bağlantıları farklı oluyor,en azından bende olmuştu
Bu uydular için değilPeki bu resimdeki ile yapmaya kalkarsan nasıl bir bağlantı yapmam lazım.yada bu da yükleme işlemi yapar mı .digerininin yazilimini bilgisayara yukleyemedim
Peki uydular için olanı hangisi.bana o lazım . Onu yazabilirmisinjzBu uydular için değil
Çok verdim ama yine vereyimPeki uydular için olanı hangisi.bana o lazım . Onu yazabilirmisinjz
Ok başka bir kablo bulduum oldu.ancak bu sefer yüklemede hata oldu sorun ne olabilirÇok verdim ama yine vereyim
NOT:
İlla buradan alın demiyorum ,sadece bilgi amaçlı, görsel olduğundan verilmiştir.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Denedim bunu ama uymadı .şöyle birşey var bendeki uyduda rs232 nin5 numarası şase olarak ölçtüm.yuklemede de resimdeki hatayı aldimÜstte verdiğim linkteki fotoğrafta en alttaki (mini usb) denemelisin,büyük ihtimalle uyar sanrm,bu cihazın tam modeli nedir acaba
Doğru
Olmaz ise mini usbyi avometre ile ölç,bazen mini usb bağlantıları farklı oluyor,en azından bende olmuştu
Başta belirttim zaten,işn aslı en iyisi ölçmek tabii ,çünkü bağlantı farklı olabiliyor,o zaman DB9 5 numaralı pinini mini usbnin 5 numarasına lehimle,ayrıca cihazın vidalarını söküp mini usb girişine de bak istersen ,benim baktığım 2 cihazda da ,devreye sadece 3 bağlantı bakır yol gdiyordu ,bunun zaten birisi şase(5 numaralı pin),diğerleri rx-tx'tir ,yazılım atılması olmazsa sadece bu iki ucun bağlantısını değiştireceksin(rx-tx)...
Denedim bunu ama uymadı .şöyle birşey var bendeki uyduda rs232 nin5 numarası şase olarak ölçtüm.yuklemede de resimdeki hatayı aldim