kart üzerindeki lehim bölgesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan catres
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yoları işaretledim

17EC28A9-9B19-4EF7-B0AD-43B8CEC20656fa320fe6d87da2b3.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
müzik kutusuydu dimi bu bende de var iki tane duruyorlar oyle boomboxlar cikinca pabuclari dama atildi

müzik kutusuydu dimi bu bende de var iki tane duruyorlar oyle boomboxlar cikinca pabuclari dama atildi
aynen muzık kutusu :)
birşeylerle uğraşırken hafif muzık ıyı oluyodu. pili bitmişti bende cıkartırken komple lehim bolgesi kalktı..

Eee, ne oldu sonuç ne ,yazmamışsın ya sertaç :)

Eee, ne oldu sonuç ne ,yazmamışsın ya sertaç :)
Abi valla hiç bakamadım. Evi boyuyorum. Bir yandan iş yoğunluğu. Küçük atölyeme adım atamadım henüz ?? bu hafta sonu inşallah bakalım bir aksılık cıkmazsa ?

Abi valla hiç bakamadım. Evi boyuyorum. Bir yandan iş yoğunluğu. Küçük atölyeme adım atamadım henüz ?? bu hafta sonu inşallah bakalım bir aksılık cıkmazsa ?
Oooo, işin zor desene ,aslında arıyacaktım ama rahatsız etmemek için aramadım :)

Oooo, işin zor desene ,aslında arıyacaktım ama rahatsız etmemek için aramadım :)
estağfirullah abi ne rahatsızlığı..
valla işim zordu ama hakkıyla bitirdim. tüm boyacılara meydan okuyorum ( fln dermişim şimdi :haha1 )
işini hakkıyla yapan bütün ustalara saygılar sunarım. çok zor valla. hele o tavanı boyamak..

Uzun zaman oldu evet. Bazı halletmem gereken işler vardı onları hallettim şimdi yeni bakabildim ancak anakarta.
eksi kısmı lehimledim. Ve artı kısmı deneyerek çok farklı bir yerden aldım.
kart baya eskimiş hoparlör bağlantı lehimleride attı. Bir şekilde hallettik. Çıstak çıstak işte tıngırdıyor ??

Uzun zaman oldu evet. Bazı halletmem gereken işler vardı onları hallettim şimdi yeni bakabildim ancak anakarta.
eksi kısmı lehimledim. Ve artı kısmı deneyerek çok farklı bir yerden aldım.
kart baya eskimiş hoparlör bağlantı lehimleride attı. Bir şekilde hallettik. Çıstak çıstak işte tıngırdıyor ??
Ooo ,iyi hadi güle güle kullan cıstaklarını sertaç :)

Geri
Üst Alt