T
TC Yıldırım
Kayıtsız / Doğrulanmamış
Yoları işaretledim

Moderatör tarafında düzenlendi:
Öğrenir öğrenir Eşi ama gene iyi çekmiş ellerine sağlık.hanımdan ısteyınce ancak bu kadar oldu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
![]()
aynen muzık kutusumüzik kutusuydu dimi bu bende de var iki tane duruyorlar oyle boomboxlar cikinca pabuclari dama atildi
pili nokia bataryasiaynen muzık kutusu
birşeylerle uğraşırken hafif muzık ıyı oluyodu. pili bitmişti bende cıkartırken komple lehim bolgesi kalktı..
Aynennpili nokia bataryasi![]()
Abi valla hiç bakamadım. Evi boyuyorum. Bir yandan iş yoğunluğu. Küçük atölyeme adım atamadım henüz ?? bu hafta sonu inşallah bakalım bir aksılık cıkmazsa ?Eee, ne oldu sonuç ne ,yazmamışsın ya sertaç![]()
Oooo, işin zor desene ,aslında arıyacaktım ama rahatsız etmemek için aramadımAbi valla hiç bakamadım. Evi boyuyorum. Bir yandan iş yoğunluğu. Küçük atölyeme adım atamadım henüz ?? bu hafta sonu inşallah bakalım bir aksılık cıkmazsa ?
estağfirullah abi ne rahatsızlığı..Oooo, işin zor desene ,aslında arıyacaktım ama rahatsız etmemek için aramadım![]()
Ooo ,iyi hadi güle güle kullan cıstaklarını sertaçUzun zaman oldu evet. Bazı halletmem gereken işler vardı onları hallettim şimdi yeni bakabildim ancak anakarta.
eksi kısmı lehimledim. Ve artı kısmı deneyerek çok farklı bir yerden aldım.
kart baya eskimiş hoparlör bağlantı lehimleride attı. Bir şekilde hallettik. Çıstak çıstak işte tıngırdıyor ??
eyvallah abi saolasın.Ooo ,iyi hadi güle güle kullan cıstaklarını sertaç![]()