Banka açık değilmi bugün.mobıl bankacılıkta baktıgımda kart gozukuyor. yanında ( KAPALI ) şeklinde yazı var sadece
Yüzyüze sorsan
Banka açık değilmi bugün.mobıl bankacılıkta baktıgımda kart gozukuyor. yanında ( KAPALI ) şeklinde yazı var sadece
tamam işte sen kartı iptal ettirmemişin kullanıma kapatmışın kartın aktif sadece kullanıma kapalı iptal ettirmen lazım yanlış işlem yapmışın sen kartı kapatmak istiyorum demişin onlar kullanıma kapatmış iptal ettirmek istiyorum demen lazımmobıl bankacılıkta baktıgımda kart gozukuyor. yanında ( KAPALI ) şeklinde yazı var sadece
calısıyorum maaesef gidemiyorum bankaya.Banka açık değilmi bugün.
Yüzyüze sorsan
sanırım oyle bı hata yaptım...tamam işte sen kartı iptal ettirmemişin kullanıma kapatmışın kartın aktif sadece kullanıma kapalı iptal ettirmen lazım yanlış işlem yapmışın sen kartı kapatmak istiyorum demişin onlar kullanıma kapatmış iptal ettirmek istiyorum demen lazım
2019 Aralık ayında cıkmış mışş o ücret. ben Mart ayında kapattırdım kartı. illaki yansıycakmış o ucret. odemek zorundaymışım.İptal edilen veya kapalı olan kredi kartından işlem yapılmadığı için kart ücreti istenemez.Bankayı arayıp itiraz edin.Sözleşmenize baksınlar.
Ha sözleşmeye madde eklediler ise o başka.
Bence borcunu ödeyin ve yükümlülüğünüzü üzerinizden attıktan sonra elinizdeki dekontla birlikte tüketici hakem heyetine başvurun.yanı seve seve borcu oduycez he?
aynen oyle yapıcam bende.Bence borcunu ödeyin ve yükümlülüğünüzü üzerinizden attıktan sonra elinizdeki dekontla birlikte tüketici hakem heyetine başvurun.
Bana da aynı şeyi yaptılar, bende bankayı, kartını kullanmayı bırakıp üç beş kuruşumu çektim çıktım bankadan... Ara sıra arıyorlar, kart aidatını keserken düşünseydiniz diyorum...Hocam ben normal kullandığım kartıma yansıttılar, ilk başta Twitterdan giydirdim sonra şikayetvara yazdım. Orada bir sürü aynı dilekçe tarzında yazı var. İki üç günde yolladılar parayı geri.
Dişe diş kana kan ))Bana da aynı şeyi yaptılar, bende bankayı, kartını kullanmayı bırakıp üç beş kuruşumu çektim çıktım bankadan... Ara sıra arıyorlar, kart aidatını keserken düşünseydiniz diyorum...
Şikayeyvara yazınca sizi nası tanıyıp yolluyolar parayı onu anlayamadım?Hocam ben normal kullandığım kartıma yansıttılar, ilk başta Twitterdan giydirdim sonra şikayetvara yazdım. Orada bir sürü aynı dilekçe tarzında yazı var. İki üç günde yolladılar parayı geri.