Kargonuzu, paketin içeriğini kontrol ederek teslim almanız gerektiğini biliyormuydunuz?

sanko86 Çevrimdışı

sanko86 

Süper Üye
28 Ocak 2020
1,377
38
Akıllı gönderici firma yani sağlam kargolama, bilgili ve özenli personel ve sonuç başarılı.İnşallah süreç hep böyle olur.

R Çevrimiçi

rabitelli

Süper Üye
20 Kas 2019
704
50
Adem abi bence kargocu senin kim olduğunu biliyordu ? yoksa hiç itiraz etmeden, karşı çıkmadan bu kadar kolay olamazdı ? şu zamanda kargocular paketi neredeyse üzerine atıp kaçıyorlar, ne ad soruyor, ne imza alıyorlar ? bu videoyu senin adına değilde başkasının adına alıp çekmek daha sağlıklı olur bence, yine de bilgilendirmen için teşekkürler.

Hiç yazıp kendimi yormayacam.
Sağolasın The_SreT The_SreT
Kafamdakilerin fotokopisi ?

Z Çevrimdışı

Zakkum7

Yeni Üye
17 Eki 2019
15
44
Adem bey çok güzel bir çalışma olmuş.Sizi tebrik ederim.
ben de yenice şu an bir sıkıntı yaşıyorum.vatan bilgisayar dan sipariş vermiştim.tv Philips 24inç.ups kargocuya dedim açıyım.verdi gitti.kargoyu açtım arka kapağında tırnak oturmamış.neyse kargocuya çagırdım tutanak dedim tutmuyoruz.neyse ben tuttum.iade koduyla vatan bilgisayara tekrar gönderdim.bu seferde vatan bilgisayar iade kodu ile merkez adresimize gelir demişti.kargo tekrar Van vatan Bursa'ya gitti.gitti derken hala yolda sanıyorum eşşek arabasıyla taşıyorlar hala varacak.
Vatandan gelen kargo iki günde geldi .iade kargom hala yolda.sitres UPS kargo berbat ötesi firmaymış anladım.ürünü iade alan kargo şübesi adres degişikligi yapacam kurya kargoyu belge düzenlemedigi için telefon numaram da yok.şübeden olursa belge olacakmış.
adres degişikligi yapacam sistemleri izin vermiyor telefon numaram olmadığı için.
Şubeye diyorum yapamıyoruz.bursa şubesinin Osmangazi telefonunu verin yok.

Başımıza bela aldık.
Vatan bilgisayar vasıtasıyla UPS kargoyu.anlaşmalı firmalar.nerden baksan kördügüm.
Videosunu çekmiştim.kutu açılımında zaten vatan açılmış içerigi degiştirilmiş TV yi göndermiş.tv kapatan jelatin yırtıktı.
İlk başta degişim diyordum şimdi olmayan üründende sogudum iade diyorum.
Karşı tarafa bir varsa belki tekrar bana gelecek tekrar İstanbul merkeze gönderecek.

IMG_20210430_102307.jpg

IMG_20210508_195355.jpg

Son düzenleme:
meebbe Çevrimdışı

meebbe 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,463
32
Bunca yıllık hayatımda, yaptığım kötülüklerin ayağıma dolandığını görünce dedim ki yahu yaratanın vardır bir bildiği, gel en iyisi iyilikten şaşma.
Gün o gündür, yaklaşık son 10 yılımı bu şekilde yaşıyorum hiç zararını görmedim.

Biraz eziliyor, çokça aç kalıyorsun, çoğunluk lüks içinde yaşarken aza tamah ediyorsun, kapısında lüx arabası olan dostun komşun varken sen eşinle birlikte Temmuz sıcağında 3 valizli ve dolmuşla yolculuk ediyorsun ama kimseye minnet etmemenin verdiği o hazzı onlar değil sen yaşıyorsun.

Bu gün ufak tefek bazı teklifler geliyor, geri çevirmenin, reddetmenin mutluluğunu huzurunu sen yaşıyorsun ?

O kargocunun düştüğü o duruma düşmek benim için çok büyük bir utanç kaynağı olsa da, özellikle büyükşehir iş dünyası için bu gayet normal bir durum gibi algılanıyor sanırım. :alala
benim hayat felsefemde dediğin gibi ama oda arkadaşları çok kızdılar yoksa kimseden bir bardak çayı esirgeyecek değiliz ama dediğim gibi bana kalsa vereyim ama diğer çocuklar fena kızdılar yani?Zaten epeydir gelmiyor farklı firmaya geçmiş.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Aslında çok güzel olur belki diğer çalışanlarda örnek alır ama şu sonradan tutanak yazma mevzusu güzel kardeşimizin başına iş açmaz değil mi?
Sanıyorum ki inisiyatif kullanıyor zira aslında kendisine daha çok iş yükü.
Neden? Düşünsene bana geldi teslim etti gitti, 2 saat sonra aradım kırık çıktı gel dedim, bu iyi niyeti ona, aynı adrese gereksiz yere bir kere daha gelmesine neden olacak, zaman ve maddi kayıp.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
usta yanlış görmediysem kapının arkasında vestel angel kurulu ,hala çalışıyormu?
Kendim kodladım kendim kurdum ustacım ve halen taş gibi çalışıyor çünkü üstünde vestel yazsa da onlar üretmedi :kiskis

Yazarkasa yetkisi ile birlikte Angel sertifikam vardı benim :kas

Pasif izleme ve içeride kurulum özelliklerini halen aktif şekilde kullanıyorum ustacım.

Evin hangi balkonunun hangi kapısı açıldı hangi pencereden hangi kuş uçtu? Erkekmiydi? Hepsini bilirim :kas

TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50
Kendim kodladım kendim kurdum ustacım ve halen taş gibi çalışıyor çünkü üstünde vestel yazsa da onlar üretmedi :kiskis

Yazarkasa yetkisi ile birlikte Angel sertifikam vardı benim :kas

Pasif izleme ve içeride kurulum özelliklerini halen aktif şekilde kullanıyorum ustacım.

Evin hangi balkonunun hangi kapısı açıldı hangi pencereden hangi kuş uçtu? Erkekmiydi? Hepsini bilirim :kas
benim belgede duruyor mgi nin vermiş olduğu kadıköy de 3 gün kalmıştık eğitim için:hihi bi furyaydı geçti

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
benim belgede duruyor mgi nin vermiş olduğu kadıköy de 3 gün kalmıştık eğitim için:hihi bi furyaydı geçti
Manisada Saruhan Otelin konferans salonunda ahşap ve brandalardan odalı salonlu banyolu sanal ev yapmışlardı usta. Her yerde Pır dedektörler, manyetik kontaktlar, su basma dedektörü, gaz dedektörü, harici siren vs vs amanın :)

Harbiden furyaydı ama güzel günlerdi :)

Geri
Üst Alt