Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Bilmiyorsak öğrenelim, Haklarımız konusunda ısrarcı olalım. Dayatmalara boyun eğmeyelim lütfen
Vallahi bakın ne ile karşılaşacağımı hiç bilmiyordum.Adem abi bence kargocu senin kim olduğunu biliyordu ? yoksa hiç itiraz etmeden, karşı çıkmadan bu kadar kolay olamazdı ? şu zamanda kargocular paketi neredeyse üzerine atıp kaçıyorlar, ne ad soruyor, ne imza alıyorlar ? bu videoyu senin adına değilde başkasının adına alıp çekmek daha sağlıklı olur bence, yine de bilgilendirmen için teşekkürler.
O halde ismini öğrenip bu firmanın genel merkezine bir teşekkür yazısı yazsam mı ne dersiniz dostlar?Adem hocam çok şanalıymışsın, ne kadar düzgün bir çalışanla karşılaşmışsınız. Aklıma Martin Luther King’in o güzel sözleri geldi. “Eğer sizden sokakları süpürmeniz istenirse Michelangelo'nun resim yaptığı, Beethoven'ın beste yaptığı veya Shakespeare'in şiir yazdığı gibi süpürün. O kadar güzel süpürülsün ki gökteki ve yerdeki herkes durup ‘Burada dünyanın en iyi çöpçüsü yaşıyormuş’ desin”. Abartmıyorum görevlide hoş sohbet güler yüz ve sabır var. Hatta insanlara aynı gün içinde tutanak tutabileceğini bile söylüyor. Bravo...
Bunca yıllık hayatımda, yaptığım kötülüklerin ayağıma dolandığını görünce dedim ki yahu yaratanın vardır bir bildiği, gel en iyisi iyilikten şaşma.Ama sonrasında, samimi kargocu abimize oda arkadaşları olarak çay ikram etmeyi kestik
yasa ve yönetmelik ile mesafeli sözleşmeler örtüşmüyor maalesef.Satıcılarda böyle diyor fakat, hatta burada yine çok önceden bu konuyu dile getirmiştim.Önce hasar varmı kontrol edim öyle alim dedim.Kargocu kargoyu teslim etmeden olmaz kutusunda kolisinde her neyse hasar varsa demişti.Baktım o da mantıklı gelmişti bana.Ki zaten kontrollü gönderim diye bir şey vardı birde..
Bununla ilgili yasal maddeler nelerdir bilmiyorum tabi..
Aslında çok güzel olur belki diğer çalışanlarda örnek alır ama şu sonradan tutanak yazma mevzusu güzel kardeşimizin başına iş açmaz değil mi?O halde ismini öğrenip bu firmanın genel merkezine bir teşekkür yazısı yazsam mı ne dersiniz dostlar?
Emekçi kardeşimize teşekkürüm olsun.
Aras kargo zili çalmadan kapının önüne bırakıp gidiyor Bunun öncesinde de dağıtıma çıktığı an kargonuzu dağıtacak personele zimmetleyip teslim edilmiştir olarak işaretliyor Teslim edilen kişi kısmında kuryenin adı yazıyor O da gün içinde kapıya bırakıp kaçıyor.Vallahi bakın ne ile karşılaşacağımı hiç bilmiyordum.
Tripodu kurdum 2 gün kargo bekledim.
Mutfakta oturuyordum şu yei takılan klimayı kurcalayıp duruyordum baktım kapıda araba durdu, Aha Yurtiçi kargo geldi dedim gün bugündür zaten bekliyorum.
Tripoda telefonu taktım kayıt düğmesine bastım bekliyorum adam yok
La noliy diye mutfağa gittim balkondan bakayım diye ama o esnada kapı çaldı, işte neyse gittim açtım ama dikkat ettiniz mi bilmiyorum adam adımı söyledikten sonra paketi kucağıma verdi gidiyordu
Muhtemelen BIÇAKLA karşılamamın etkisi oldu sanırım ki hiç bir şey demedi bekledi garibim Allah razı olsun
Açısı itibari ile çekim yapıldığından falan haberi yoktu adamın.
Şimdi aynı düzeni ARAS kargo için hazır bekleteceğim zira bir yürüyüş bandı aldık onun teslimini aras kargo yapacak.
Bakalım onda ne ile karşılaşacağız.
Ayrıca teveccühünüz ama abi beni siz tanıyorsunuz sadece kimse bilmez kolay kolay ?