kazim450
Yeni Üye
- 12 May 2019
- 23
- 34
Herkese merhabalar.Kısmetse artık ülkemizin batı taraflarına doğru yol göründü benim için. Önümüzdeki ay düğün yapıp ev kurma işlerine başlıcam inşallah.Televizyon için ayırmayı düşündüğüm bütçe 8-9bin lira. Mesleki yoğunluk ve görevlerden arta kalan kısıtlı vaktimle fırsat bulabildiğim kadarıyla kendi çapımda biraz araştırmaya çalıştım ama bu furyanın içinde adeta kaybolup gittim desem yalan olmaz heralde.Oled mi Qled mi,Samsung mu Sony mi yoksa yerli gururumuz olan Vestel mi diye karar veremedim. Son olarak bu forumu buldum. Biraz inceledim ve bu konuda çok bilgi birikimi olan üstadların olduğunu gördüm.Birçok farklı markanın çok çeşitli modelleri ve kullanmış olduğu teknolojileri var.Her tüketici gibi ben de verdiğim paraya göre en çok verim alabileceğim ürünü seçmek istiyorum. Özellikle
Ado Adem abi ve bu devasa pazara hakim olan diğer tecrübeli üstadlardan yardım ve tavsiye istiyorum. Sizin verdiğiniz tavsiyeler neticesinde artık tetiği çekip gidip ürünü alacam. Kullanım şekli
-Ps4 Pronun özelliklerini sonuna kadar kullanabileceğim bir model olması önceliğimdir
-Sıklıkla Netflixten 4K dizi film izlenilecek
-Belgesel ve arada futbol maçı
Genel olarak ps4 pro ve Netflix içerikleri önceliğime uyabilecek diğer şekillerde günlük kullanıma uygun olan 65 ya da 55 inçlik bir TV arıyorum.
-Ps4 Pronun özelliklerini sonuna kadar kullanabileceğim bir model olması önceliğimdir
-Sıklıkla Netflixten 4K dizi film izlenilecek
-Belgesel ve arada futbol maçı
Genel olarak ps4 pro ve Netflix içerikleri önceliğime uyabilecek diğer şekillerde günlük kullanıma uygun olan 65 ya da 55 inçlik bir TV arıyorum.