Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Abi o iş artık siyasi bir hal aldığı için ben uzak duruyor ve hatta gördüğüm yerde kaçıyorumAbi bu haftanın adı 'Yerli ve Milli Cuma' değil miydi?
Zaten çokomel fabrikası da kapandı
Abi o iş artık siyasi bir hal aldığı için ben uzak duruyor ve hatta gördüğüm yerde kaçıyorumAbi bu haftanın adı 'Yerli ve Milli Cuma' değil miydi?
Her Cumartesi günü işe gelirken son ışıklardan dönünce Cumartesi Pazaryerini görünce ''Oooooo kutsal Cumartesi'' derim zira ertesi gün tatil olduğu o zaman akıma gelirKutsal cumartesi yok mu
Tamam Emperyalistlerden nefret etsek de bu o adamlarda yıllardır var olan bir durum.Müslüman bir ülkede adamlar bas bas bağırıp mübarek olan cuma gününü kara cuma diye indirim kargaşasına sokuyorlar.
Abi senin pinti damarın tutmuş benceBen "mor çoherşembe"yi bekliyoum ,ama sanırım hiç gelmeyecek bu gün
İndirim olan ürünler gerçekten var, Mesela tekstilde indirimi fark edebiliyorsunuz zira adamlar stok eritecek, sezon değiştirecek vs onlar normal ancak teknoloji ürünlerinde zaten dışa bağımlısın abi neyi ne kadar indirebilirsin ki sana maliyeti belli.bir sitede saat 9 da indirime girecek dediği ürün gerçekten indirime girdi bende şaşırdım.
İndirimden önce 80TL olan ürün indirime girdiğinde 79,90TL idi.
Dedim sar 5 tane bu fırsat kaçmaz.
Basit bir taktik.ben jbl hopörler alacaktım hepsi burada sitesine girdim ana sayfada sepette indirim 289 tl diyordu sepete attım ödeme için gitim hoppala 340 tl oluvermiş ürün tekrar ana sayfaya girdim orda 289 tl yazıyor sepete atıp gidnce 340 tl oluveriyor.yani alamadık nasıl iş anlamadım.
Abi bizim bildiklerimiz bunlar, bilmediğimiz neler var kim bilirhiç oyalanmadım ana sayfada 289 tl yazan ürünü sepete attım direkt sepete gittim fiyat yükselmiş tekrar ana sayfaya gittim orda 289 tl yazıyor fakat sepete atınca hemen yükseliyor.dolandırıcılığın yasal hali bu olsa gerek.
Değil...dolandırıcılığın yasal hali bu olsa gerek.
O "göz kırpana kadar bindirim" oluyor maalesefben jbl hopörler alacaktım hepsi burada sitesine girdim ana sayfada sepette indirim 289 tl diyordu sepete attım ödeme için gitim hoppala 340 tl oluvermiş ürün tekrar ana sayfaya girdim orda 289 tl yazıyor sepete atıp gidnce 340 tl oluveriyor.yani alamadık nasıl iş anlamadım.
Emekli adamdan daha ne beklenir kiAbi senin pinti damarın tutmuş bence