Kar yağıyor mu ?

bu ay faturalarda şenlik var.bu arada panasonic ampülleri iptal ettim. kampanyada daha ucuz olmuş 77 tl dün onu aldım ama perşembe günü teslim olacak diyor.sizinkinler geldimi acaba.
Bende gördüm 77 olmuş ondan'da aldım öncekiler dağıtıma çıkmış yeni aldığımda bugün kargoya verilmiş .

Gelsin bakarım detayları paylaşırım bakalım kaliteli ise iyi bir alışveriş olmuş olacak :kiskis

Kayseriden selamlar.

Beşiktaş'a dün iyi yağdı sonra sabaha karşı kesildi.

Çok isterdim güzel bir kar yağsın...
Soğuk hava güzeldir, hele yürümek bambaşkadır.

Eski güzel Taksim de ya da Dikilitaş da (Kabataş) bir mekana gitmek istediğim de elimde küçük viski ile soğuk havada yürüye yürüye giderdim. Rüzgar soğuk soğuk göğüsüme vursada vız gelirdi.

Ben köyde ve Ankara'da yaşadığım yıllarda,ayrıca Sarıkamış'da askerken çok kar yağdığını gördüm.Son yıllarda ne öyle kar yağışı var ne de eski soğuk kış günleri soğuğu var.Hele yaşadığım İzmir'de biraz soğuk var ama kar yok.

Ben köyde ve Ankara'da yaşadığım yıllarda,ayrıca Sarıkamış'da askerken çok kar yağdığını gördüm.Son yıllarda ne öyle kar yağışı var ne de eski soğuk kış günleri soğuğu var.Hele yaşadığım İzmir'de biraz soğuk var ama kar yok.
sabah yamanlara koşuya bir arkadaş gitti orda yağmış.izmir yamanlar karagöl civarı.

elektrik ve doğalgaza gelen zamlardan sonra, ince ince bir kar yağar, hep fakirlerin üstüne.

Bugün

1642923978519.jpg

Bu sene yağmur bile yağmıyor dedik, geçen Salı başladı, 2 gün ara verdi, bugün kaldığı yerden devam.

IMG_20220123_174905.jpg

Yağıyor hem de çok nasıl gideceğim yarın bakalım
Yollar sıkıntılı, gece inşallah daha fazla yağmaz. Dün gece ciddi yağdı bu tarafta. D-100 tüm araçlara kapatıldı bugün mesela. Sonra geri açıldı mı bilmiyorum.

Balıkesir'in bulunduğum bölgesi de kara doydu.Faturalar dışında hayat güzel.

Geri
Üst Alt