KANAL BULAMAMA

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan radtek38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
evet hw profilde tuner,ayrica daha önce görmedim dedigim sizin paylastiginiz farkli olan tuner tipi 3d tv lerdeymis..
Hımm,mxl661 olan mı? mb97 de de bu var ,emin olmak ,için şimdi baktım :ok

@hosbulduk hwden tuneri değiştir bari sana zahmet :ok

tvden çektiğim bütün dosyaları olduğu gibi dosyalayıp sıkıştırdım belki diğerleride lazım olur diye

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Moderatör tarafında düzenlendi:
tvden çektiğim bütün dosyaları olduğu gibi dosyalayıp sıkıştırdım belki diğerleride lazım olur diye

Kod:
[URL=https://dosya.co/cdcoyhrsoski/mb95m_tv_profile.rar.html]mb95m tv profile.rar -  589 KB[/URL]
nasıl yüklüycez

Tv profil düzenleme konusundan alıntı
  • FAT32 Formatlı USB belleğin içine "profile" isimli bir klasör oluşturup klasörün içine değiştirilmiş "mb95_swprofile.bin" dosyasını atın.
  • USB yi TVye Takıp yine "Menu+4725" basin ve USB OPERATIONS basın.
  • Tvyi kapatıp yeniden Açın ve Güle Güle Kullanın. ( Sorun Yaşarsanız Fişi Çekip Yeniden Takın )

Çok teşekkürler oldu :)

Çok teşekkürler oldu :)
Hadi güle güle kullan ,senin adına sevindim :ok ,ama tv artık yazılım almayacaktır ,eski hale gelmesi için flashların sökülüp (veya sökülmeden) tekrar yazılması gerekecek çünkü :ok

Hadi güle güle kullan ,senin adına sevindim :ok ,ama tv artık yazılım almayacaktır ,eski hale gelmesi için flashların sökülüp (veya sökülmeden) tekrar yazılması gerekecek çünkü :ok
çok teşekkürler elinize emeğinize sağlık kaç gündür uğraşıyorum .
bu flash konusunu da bi anlatsanız kendimiz yapamazmıyız :) bi video felan güzel olur.

çok teşekkürler elinize emeğinize sağlık kaç gündür uğraşıyorum .
bu flash konusunu da bi anlatsanız kendimiz yapamazmıyız :) bi video felan güzel olur.
Elinden geliyorsa yaparsın ,elektronik bilgi gerekir azıcık da olsa.Ama bilgi de yetmez ,elinde ekipman olacak ,sıcak havya ,programlayıcı falan(bu arada ben profilleri düzenlememeye yeminliyim ,yoksa konuyu okuduğumda hemen sorun tunerde dedim,ondan yazmıştım tunning ne yazıyor diye)

Geçmiş olsun sevindim senin adına. Yöneticilerden ricam profil dosyalarını foruma yükleyebilirlerse iyi olur benim yüklediğim sitede kısa sürede silinecektir başka sorun yaşayanlar olursa istediği zaman indirip kullanabilsin.

Geri
Üst Alt