KANAL BULAMAMA

Aarslan Çevrimdışı

Aarslan 

Aktif Üye
26 Eyl 2018
220
33
tvden çektiğim bütün dosyaları olduğu gibi dosyalayıp sıkıştırdım belki diğerleride lazım olur diye

Moderatör tarafında düzenlendi:
Aarslan Çevrimdışı

Aarslan 

Aktif Üye
26 Eyl 2018
220
33
Tv profil düzenleme konusundan alıntı
  • FAT32 Formatlı USB belleğin içine "profile" isimli bir klasör oluşturup klasörün içine değiştirilmiş "mb95_swprofile.bin" dosyasını atın.
  • USB yi TVye Takıp yine "Menu+4725" basin ve USB OPERATIONS basın.
  • Tvyi kapatıp yeniden Açın ve Güle Güle Kullanın. ( Sorun Yaşarsanız Fişi Çekip Yeniden Takın )

R Çevrimdışı

radtek38

Yeni Üye
9 May 2020
19
37
Hadi güle güle kullan ,senin adına sevindim :ok ,ama tv artık yazılım almayacaktır ,eski hale gelmesi için flashların sökülüp (veya sökülmeden) tekrar yazılması gerekecek çünkü :ok
çok teşekkürler elinize emeğinize sağlık kaç gündür uğraşıyorum .
bu flash konusunu da bi anlatsanız kendimiz yapamazmıyız :) bi video felan güzel olur.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
çok teşekkürler elinize emeğinize sağlık kaç gündür uğraşıyorum .
bu flash konusunu da bi anlatsanız kendimiz yapamazmıyız :) bi video felan güzel olur.
Elinden geliyorsa yaparsın ,elektronik bilgi gerekir azıcık da olsa.Ama bilgi de yetmez ,elinde ekipman olacak ,sıcak havya ,programlayıcı falan(bu arada ben profilleri düzenlememeye yeminliyim ,yoksa konuyu okuduğumda hemen sorun tunerde dedim,ondan yazmıştım tunning ne yazıyor diye)

Aarslan Çevrimdışı

Aarslan 

Aktif Üye
26 Eyl 2018
220
33
Geçmiş olsun sevindim senin adına. Yöneticilerden ricam profil dosyalarını foruma yükleyebilirlerse iyi olur benim yüklediğim sitede kısa sürede silinecektir başka sorun yaşayanlar olursa istediği zaman indirip kullanabilsin.

Geri
Üst Alt