teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Hımm,mxl661 olan mı? mb97 de de bu var ,emin olmak ,için şimdi baktımevet hw profilde tuner,ayrica daha önce görmedim dedigim sizin paylastiginiz farkli olan tuner tipi 3d tv lerdeymis..
Hımm,mxl661 olan mı? mb97 de de bu var ,emin olmak ,için şimdi baktımevet hw profilde tuner,ayrica daha önce görmedim dedigim sizin paylastiginiz farkli olan tuner tipi 3d tv lerdeymis..
bende unutmusum baktim evet oemin olmak ,için şimdi baktım
nasıl yüklüyceztvden çektiğim bütün dosyaları olduğu gibi dosyalayıp sıkıştırdım belki diğerleride lazım olur diye
Kod:[URL=https://dosya.co/cdcoyhrsoski/mb95m_tv_profile.rar.html]mb95m tv profile.rar - 589 KB[/URL]
- FAT32 Formatlı USB belleğin içine "profile" isimli bir klasör oluşturup klasörün içine değiştirilmiş "mb95_swprofile.bin" dosyasını atın.
- USB yi TVye Takıp yine "Menu+4725" basin ve USB OPERATIONS basın.
- Tvyi kapatıp yeniden Açın ve Güle Güle Kullanın. ( Sorun Yaşarsanız Fişi Çekip Yeniden Takın )
nasıl yüklüycez
Tv kapalıyken usb tak , veya taktığında media player ekranı gelirse "Back -Geri" tuşuyla çıkıp servis menüsüne girTv profil düzenleme konusundan alıntı
Ne yaptın ,meraktan öldüm buradanasıl yüklüycez
Hadi güle güle kullan ,senin adına sevindim ,ama tv artık yazılım almayacaktır ,eski hale gelmesi için flashların sökülüp (veya sökülmeden) tekrar yazılması gerekecek çünküÇok teşekkürler oldu
çok teşekkürler elinize emeğinize sağlık kaç gündür uğraşıyorum .Hadi güle güle kullan ,senin adına sevindim ,ama tv artık yazılım almayacaktır ,eski hale gelmesi için flashların sökülüp (veya sökülmeden) tekrar yazılması gerekecek çünkü
Elinden geliyorsa yaparsın ,elektronik bilgi gerekir azıcık da olsa.Ama bilgi de yetmez ,elinde ekipman olacak ,sıcak havya ,programlayıcı falan(bu arada ben profilleri düzenlememeye yeminliyim ,yoksa konuyu okuduğumda hemen sorun tunerde dedim,ondan yazmıştım tunning ne yazıyor diye)çok teşekkürler elinize emeğinize sağlık kaç gündür uğraşıyorum .
bu flash konusunu da bi anlatsanız kendimiz yapamazmıyız bi video felan güzel olur.