Hocam yazılımı verebilecek olan varmi tekrarBenden olsun.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Hocam yazılımı verebilecek olan varmi tekrar
Bende yanip sonuyor bendede hata var ayni sorun nasil cozebilirim benimle iletisime gecebilirmisinizstand by ledi sürekli yanıp sönüyormu
Linkte bilgi verildi.Bende yanip sonuyor bendede hata var ayni sorun nasil cozebilirim benimle iletisime gecebilirmisiniz
tv seri no paylaşırmısınızKolay gelsin cümleten jvc 49vu73t model tv de ben de benzer sorunu yaşıyorum fişi takınca jvc yazısı geliyor ancak sonra ekran kararıp kumandaya hiçbir tepki vermiyor. Güncelleme yapmayı denedim usb bellek takıp ona da tepki vermedi arkasındaki açma kapama tuşunu bu vesileyle tespit etmiş oldum 2 buçuk yıl aradan sonra o da tepki vermiyor. Üstadlar yok gösterebilirse çok memnun olurum.
Bu televizyonun açma kapama tuşu nerede Allah'ını seven söylesin?Kolay gelsin cümleten jvc 49vu73t model tv de ben de benzer sorunu yaşıyorum fişi takınca jvc yazısı geliyor ancak sonra ekran kararıp kumandaya hiçbir tepki vermiyor. Güncelleme yapmayı denedim usb bellek takıp ona da tepki vermedi arkasındaki açma kapama tuşunu bu vesileyle tespit etmiş oldum 2 buçuk yıl aradan sonra o da tepki vermiyor. Üstadlar yok gösterebilirse çok memnun olurum.
Dış çerçeveye göre değişir yanda usb soketinin alt sırasında joystick var.Bu televizyonun açma kapama tuşu nerede Allah'ını seven söylesin?
varmış harbiden yalnız tv nin arkasına ışıklı madenci bareti ve büyüteçle girmek lazım, başka türlü o düğmeyi orada görmenin imkanı yok.Dış çerçeveye göre değişir yanda usb soketinin alt sırasında joystick var.
Zamanla yerini ezberlersiniz bakmanıza bile gerek kalmaz.varmış harbiden yalnız tv nin arkasına ışıklı madenci bareti ve büyüteçle girmek lazım, başka türlü o düğmeyi orada görmenin imkanı yok.