M
Mehmetsk01
Yeni Üye
- 22 Mar 2018
- 5
- 35
Evet ne yazikki...yarın ürün satışta yani değil mi?
Evet ne yazikki...yarın ürün satışta yani değil mi?
Art niyet olduğunu bende düşünmüyorum zaten olsa satışı durdurmazlar.İşte bu nedenle sizlere rün özelliklerini, rünler daha sahaya sürülmeden aktarmaya çalışıyoruz.
Ben bu konuda Bİm kanadında bir artniyet olduğunu düşünmüyorum arkadaşlar yoksa basardık burada kalayı, Ancak ürün özellikleri ile reklam departmanı arasında bir hata/iletişim kopukluğu olduğunu düşünüyorum.
Gayet güzel tv dir azizim, yalnız servis menü paylaşırsanız anakartınızı görürüz oradan da hangi üretim olduğunu anlar ona göre yorum yaparız zira değişik üretimler var
Resim aşağıda hocam sence nasıl..
Ayıp etmişler o zamanBugün Bim'de Kapıda Ürün Tedarik Edilemediğinden Satışa Sunulamamıştır Yazıyor
Tamamdır bu MB211 olan anakart, daha yeni inceledim
Resimi büyütemedim ama yazılım sürümü nedir?
0.49.1.0. olması lazım, daha düşük ise güncelleyin lütfen ben görselde büyük fark tespit ettim.
FHD lerin son çıkan anakartlarındandır, ben tepkimelerinden de yazılım desteklerinden de oldukça memnunum. favori desteği var elbetteOk hocam güncelleyen eğim bu akşam cihaz nasıl sizce ? Anakart sizin dediğiniz yeni olan anakart mı?
Birde hocam bu TV lerden kanal listeleri harici uydu cihazlarında olduğu gibi favori listesi oluşturulabilir mi? Teşekkür ederim..
FHD lerin son çıkan anakartlarındandır, ben tepkimelerinden de yazılım desteklerinden de oldukça memnunum. favori desteği var elbette
Burda da smart özelliği olmadığından özür dilemişler satışa çıkarılmamış sonuç ne olur acaba aynı ürün indirimle satılırmı sizceAyıp etmişler o zaman
''Hata yapmışız '' demek çok zor olmasa gerek, depolarından yaptım ben incelememi
Tamamdır bu MB211 olan anakart, daha yeni inceledim
Resimi büyütemedim ama yazılım sürümü nedir?
0.49.1.0. olması lazım, daha düşük ise güncelleyin lütfen ben görselde büyük fark tespit ettim.