JVC LT-43VF42T BİM Satışı VESTEL Üretimi Televizyon Hakkında Bilgilendirme Konusu

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
İşte bu nedenle sizlere rün özelliklerini, rünler daha sahaya sürülmeden aktarmaya çalışıyoruz.

Ben bu konuda Bİm kanadında bir artniyet olduğunu düşünmüyorum arkadaşlar yoksa basardık burada kalayı, Ancak ürün özellikleri ile reklam departmanı arasında bir hata/iletişim kopukluğu olduğunu düşünüyorum.

Apollon07 Çevrimdışı

Apollon07 

Aktif Üye
24 Eki 2017
203
Bugün Bim'de Kapıda Ürün Tedarik Edilemediğinden Satışa Sunulamamıştır Yazıyor

M Çevrimdışı

Mehmetsk01

Yeni Üye
22 Mar 2018
5
35
İşte bu nedenle sizlere rün özelliklerini, rünler daha sahaya sürülmeden aktarmaya çalışıyoruz.

Ben bu konuda Bİm kanadında bir artniyet olduğunu düşünmüyorum arkadaşlar yoksa basardık burada kalayı, Ancak ürün özellikleri ile reklam departmanı arasında bir hata/iletişim kopukluğu olduğunu düşünüyorum.
Art niyet olduğunu bende düşünmüyorum zaten olsa satışı durdurmazlar.

S Çevrimdışı

sergustav

Yeni Üye
21 Mar 2018
7
45
Gayet güzel tv dir azizim, yalnız servis menü paylaşırsanız anakartınızı görürüz oradan da hangi üretim olduğunu anlar ona göre yorum yaparız zira değişik üretimler var :)

Resim aşağıda hocam sence nasıl..

PldPd9.jpg

S Çevrimdışı

sergustav

Yeni Üye
21 Mar 2018
7
45
Tamamdır bu MB211 olan anakart, daha yeni inceledim :)

Resimi büyütemedim ama yazılım sürümü nedir?
0.49.1.0. olması lazım, daha düşük ise güncelleyin lütfen ben görselde büyük fark tespit ettim.

Ok hocam güncelleyen eğim bu akşam cihaz nasıl sizce ? Anakart sizin dediğiniz yeni olan anakart mı?

Birde hocam bu TV lerden kanal listeleri harici uydu cihazlarında olduğu gibi favori listesi oluşturulabilir mi? Teşekkür ederim..

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Ok hocam güncelleyen eğim bu akşam cihaz nasıl sizce ? Anakart sizin dediğiniz yeni olan anakart mı?

Birde hocam bu TV lerden kanal listeleri harici uydu cihazlarında olduğu gibi favori listesi oluşturulabilir mi? Teşekkür ederim..
FHD lerin son çıkan anakartlarındandır, ben tepkimelerinden de yazılım desteklerinden de oldukça memnunum. favori desteği var elbette :)

S Çevrimdışı

sergustav

Yeni Üye
21 Mar 2018
7
45
FHD lerin son çıkan anakartlarındandır, ben tepkimelerinden de yazılım desteklerinden de oldukça memnunum. favori desteği var elbette :)

Teşekkür ederim hocam.
Hazır kanal listesi nereden bulabilirim..
Veya PC de ben yapsam hangi program ile yapabilirim.turk - belgesel- spor-çocuk olmak üzere 4 adet favori oluşturmak istiyorum..

Hocam yazılım sürümü bu arada 0.43 başlıyor ben güncellemeleri kontrol et dediğinde bulamıyor.internete bağlı olmasına rağmen..

H Çevrimdışı

hbatur01

Yeni Üye
19 Mar 2018
15
39
Ayıp etmişler o zaman :)

''Hata yapmışız '' demek çok zor olmasa gerek, depolarından yaptım ben incelememi :)
Burda da smart özelliği olmadığından özür dilemişler satışa çıkarılmamış sonuç ne olur acaba aynı ürün indirimle satılırmı sizce

S Çevrimdışı

sergustav

Yeni Üye
21 Mar 2018
7
45
Tamamdır bu MB211 olan anakart, daha yeni inceledim :)

Resimi büyütemedim ama yazılım sürümü nedir?
0.49.1.0. olması lazım, daha düşük ise güncelleyin lütfen ben görselde büyük fark tespit ettim.

Teşekkür ederim hocam.
Hazır kanal listesi nereden bulabilirim..
Veya PC de ben yapsam hangi program ile yapabilirim.turk - belgesel- spor-çocuk olmak üzere 4 adet favori oluşturmak istiyorum..

Hocam yazılım sürümü bu arada 0.43 başlıyor ben güncellemeleri kontrol et dediğinde bulamıyor.internete bağlı olmasına rağmen.. Yazılımı nasıl yükseltebilirim.

H Çevrimdışı

hbatur01

Yeni Üye
19 Mar 2018
15
39
Dışardan mı aldınız yoksa başka yerlerde satıldı mı bu tv ler bim satmadı da

Geri
Üst Alt