JVC LT-43VF42T BİM Satışı VESTEL Üretimi Televizyon Hakkında Bilgilendirme Konusu

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Arkadaşlar Merhaba;

Bim de satışa sunulacak olan JVC LT-43VF42T model televizyon hakkında teknik verileri paylaşıyorum sizlere.

S sergustav kullanıcı adlı üyemiz için açılmış konudur.

Üründe kullanılan panel LG IPS 43"FHD DLED BMS VNB şeklindedir.
Üründe kullanılan anakart 17MB140 dır ki bu anakartlar eski nesil 17MB82 lerin yerine gelmiştir.

Anakarttan anladığımız üzere (Henüz verileri incelemedim) standart bir televizyon ile karşı karşıyayız.

Yani evde eğer akşamları dizi izleyen ve kim kimi kaçırmış neden kaçırmış diye çözmeye çalışan programlara bakacaksak bu televizyon bunun için biçilmiş kaftandır satış rakamına nazaran sunduğu özellikler itibari ile.

Panel nedeniyle zengin renk tonları ve geniş izleme açısı bulur ancak hızlı sahnelerde hele ki düşük SMR değeri nedeniyle (300hz) hiç bir tat alamazsınız. Kontrast açısından da IPS panel bize istediğimizi veremeyecektir.

BMS panel yapısı itibari ile 4 lü şerit led ile arkadan direkt olarak yansıtılmış aydınlatma sistemine sahiptir ve dolayısı ile kasa kalın bir üründür.

Anakart kendi bünyesinde 1 scart - 3 hdmı ve 2 usb barındırır. Bunun haricinde yuv ve fav portları da mevcut.

Optik out aktiftir ve 2x8 watt ses çıkış gücü alınabilir.

Anakart itibariyle connectivity desteği olmaması bize interaktif kullanım olanağı tanımayacağından dolayı wifi widi dlna vs gibi özellikleri zaten bünyesinde barındırmayan bir üründür.

1-pnge901fdfdd5eba31f.png

2-png6eab4680638a2b18.png

Daha fazla merak ettiğiniz bilgi var ise konu başlığı altında sorabilirsiniz.

Düzenleme 22.03.2018

Arkadaşlar Merhaba;

Sizlere söz verdiğim gibi satışa sunulmadan evvel gidip TV yi inceledim.
Bağlantılarımız ve seviliyor olmamız nedeniyle sağ olsun genellikle kimse yüzümüze kapı kapatmıyor bu bağlamda BİM mağaza müdürü kardeşimize de teşekkürlerimi sunuyorum.

Kendisine söz verdiğim gibi sadece kutu resmi paylaşıyorum ancak ürünü sökerek de inceleme imkanı buldum arkadaşlar.

S Çevrimdışı

sergustav

Yeni Üye
21 Mar 2018
7
44
Hocam çok teşekkür ederim..bu TV bakarken Vestel 43FD7500 modelini aldım.1649-₺ umarım iyi yapmışımdır?sizin fikriniz nedir? bu TV nasıl dır hocam ? mümkünse bir yorumunuzu alabilirmiyim? Bu arada cihaz şuan vatan bilgisayar da 1484-₺ satış ta sadece bu geceye özel ben kaçırdım faydalanmak isteyen varsa bilginiz olsun.. teşekkür ederim.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Hocam çok teşekkür ederim..bu TV bakarken Vestel 43FD7500 modelini aldım.1649-₺ umarım iyi yapmışımdır?sizin fikriniz nedir? bu TV nasıl dır hocam ? mümkünse bir yorumunuzu alabilirmiyim? Bu arada cihaz şuan vatan bilgisayar da 1484-₺ satış ta sadece bu geceye özel ben kaçırdım faydalanmak isteyen varsa bilginiz olsun.. teşekkür ederim.

Gayet güzel tv dir azizim, yalnız servis menü paylaşırsanız anakartınızı görürüz oradan da hangi üretim olduğunu anlar ona göre yorum yaparız zira değişik üretimler var :)

C Çevrimdışı

Conqueror

Yeni Üye
21 Mar 2018
4
42
Adem Helvacı Ado Hocam Vestel 50fd7300 akşam sipariş verdim vatan bilgisayardan 1800 tl ye nasıl bir tv dir yorumlaya bilir misiniz?

S Çevrimdışı

sergustav

Yeni Üye
21 Mar 2018
7
44
Gayet güzel tv dir azizim, yalnız servis menü paylaşırsanız anakartınızı görürüz oradan da hangi üretim olduğunu anlar ona göre yorum yaparız zira değişik üretimler var :)

Hocam bugün kurulacak akşama bakabilirsem yazarım.Bu arada servis menüye ayarlardan giriş yapıla biliyor mu? ( Bu arada tüm islam aleminin ve sizlerin regaib kandiliniz mübarek olsun)

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Hocam bugün kurulacak akşama bakabilirsem yazarım.Bu arada servis menüye ayarlardan giriş yapıla biliyor mu? ( Bu arada tüm islam aleminin ve sizlerin regaib kandiliniz mübarek olsun)
Hayırlı Kandiller değerli kardeşim. Allah razı olsun.

Menu 4725 kodlayarak erişim sağlayabilirsiniz :)

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Arkadaşlar Merhaba;

Sizlere söz verdiğim gibi satışa sunulmadan evvel gidip TV yi inceledim.
Bağlantılarımız ve seviliyor olmamız nedeniyle sağ olsun genellikle kimse yüzümüze kapı kapatmıyor bu bağlamda BİM mağaza müdürü kardeşimize de teşekkürlerimi sunuyorum.

Kendisine söz verdiğim gibi sadece kutu resmi paylaşıyorum ancak ürünü sökerek de inceleme imkanı buldum arkadaşlar.

1-pnge901fdfdd5eba31f.png

2-png6eab4680638a2b18.png

M Çevrimdışı

Mehmetsk01

Yeni Üye
22 Mar 2018
5
35
Ürün açıklamaları gerçekleri yansıtmadığından dolayı ürün satışı iptal oldu satışı arkadaşlar ürünü araştırdım smart özellikleri yok ve ürün tanıtımı gerçekleri yansıtmadığını belirtim onlarda tüm Türkiyeden ürünün satışını durdurduklarını belirtti saygılar...

H Çevrimdışı

hbatur01

Yeni Üye
19 Mar 2018
15
39
Ürün açıklamaları gerçekleri yansıtmadığından dolayı ürün satışı iptal oldu satışı arkadaşlar ürünü araştırdım smart özellikleri yok ve ürün tanıtımı gerçekleri yansıtmadığını belirtim onlarda tüm Türkiyeden ürünün satışını durdurduklarını belirtti saygılar...
yarın bim deki jvc satışı mı durduruldu

C Çevrimdışı

Conqueror

Yeni Üye
21 Mar 2018
4
42
smart diye bişey yazmamışlar ki

Geri
Üst Alt