R Çevrimdışı rotasmmm Yeni Üye 3 Şub 2018 46 22 May 2018 #16 @ Deimos Kardeşimin evine gidince bakıp bilgi verebilirim.
Çevrimdışı Adem Helvacı Süper Üye 17 Şub 2017 24,294 51 22 May 2018 #17 rotasmmm' Alıntı: Ado hocam sorabildinizmi? Genişletmek için tıkla ... Yazdım kardeşim cevap gelmedi henüz (TV kaynaklı bu sorun olacağını düşünmüyoruz ama biz de yazılımcı arkadaşlara soralım dediler)
rotasmmm' Alıntı: Ado hocam sorabildinizmi? Genişletmek için tıkla ... Yazdım kardeşim cevap gelmedi henüz (TV kaynaklı bu sorun olacağını düşünmüyoruz ama biz de yazılımcı arkadaşlara soralım dediler)
Çevrimdışı Deimos VIP 6 Nis 2018 852 22 May 2018 #18 rotasmmm' Alıntı: @Deimos Kardeşimin evine gidince bakıp bilgi verebilirim. Genişletmek için tıkla ... Tamam
rotasmmm' Alıntı: @Deimos Kardeşimin evine gidince bakıp bilgi verebilirim. Genişletmek için tıkla ... Tamam
R Çevrimdışı rotasmmm Yeni Üye 3 Şub 2018 46 26 May 2018 #19 @Demios şimdi deneme fırsatım oldu. Resetten önce ******* adresini Almıştı reset attım ****** ip adresi aldı bir birine çok yakın. Moderatör tarafında düzenlendi: 26 May 2018
@Demios şimdi deneme fırsatım oldu. Resetten önce ******* adresini Almıştı reset attım ****** ip adresi aldı bir birine çok yakın.