newrophat
Süper Üye
- 31 Ağu 2018
- 1,036

Umut Barış, şekersiz sütsüz nescafe (granül/işlenmiş kahve) bir şeye benzemez zaten. illa kahve tadı almak istiyorsan ve sade tüketeceksen, bir french press ile filtre kahve işini görür yada en basiti sade Türk Kahvesi içebilirsin
![]()
Umut Barış, nescafe diye içilen kahvelerin tamamı işlenmiş kahvedir zaten. dışarıda içtiğin filtre kahve ise kahvenin çeşidine göre farklı yoğunlukta kavrulup çekilmiş saf kahvedir. migrostan 250 gr filtre kahveyi 15-20 lira arasına alabilirsin, bir tanede french press tamamdır, evde hazırla iç istediğin zaman. anlamam diyorsan internette videoları var yapar dener öğrenirsin atla deve değil yani. ben Türk kahvecisiyim, ama kahve ayırmam, öyle filtre kahve abi yeaa diyen türlerden değilim, nescafe filtre espresso Türk americano ne denk gelirse artık
![]()
Umut Barış, spor yaptığım dönem özellikle yağ yakmak adına epey kahve tükettim, özellikle sabahları aç karnına falan bayağı içtik yani , bana göre en güzeli Türk kahvesi bir fincana 1,5 tatlı kaşığı koyup en kısık ateşte 10 dk pişiriyorsun bütün telveler ayrılıyor ohh mis, nescafe içeceksende azıcık süt koy içinede bir şeye benzesin. sade nescafe imamın abdest suyu gibi birşey oluyor
![]()
Kahveyi doğrudan mı pişiriyordunuz? Su falan olmadan?![]()
susuz Türk kahvesi pişer mi![]()
Bana hep hatunun yaptığı acı kave denk geliyor nedenseUmut Barış, nescafe diye içilen kahvelerin tamamı işlenmiş kahvedir zaten. dışarıda içtiğin filtre kahve ise kahvenin çeşidine göre farklı yoğunlukta kavrulup çekilmiş saf kahvedir. migrostan 250 gr filtre kahveyi 15-20 lira arasına alabilirsin, bir tanede french press tamamdır, evde hazırla iç istediğin zaman. anlamam diyorsan internette videoları var yapar dener öğrenirsin atla deve değil yani. ben Türk kahvecisiyim, ama kahve ayırmam, öyle filtre kahve abi yeaa diyen türlerden değilim, nescafe filtre espresso Türk americano ne denk gelirse artık
![]()
Bana hep hatunun yaptığı acı kave denk geliyor nedense![]()
onun temelleri kız istemedeki tuzlu kahveyle atılmış oluyor zaten, ne verirsek içeceksin diyorlar![]()