tobacco
Süper Üye
- 5 Ara 2020
- 610
- 36
haberlerde gördüm nebu yaa bunda kasıtvar bence
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
abim tekrardan geçmiş olsunBize 4 km yakındı,yeğenimin çalıştığı iş yeri tamamen yanmış,işin güzel tarafı (onlar için) taşınacaklarmış zaten ve %70 taşımışlar fakat %30 beyaz eşya ,arabalar,ve en önemlisi tüm belgeler yanmış bina ile beraber.Sordum "yedek belgeler var mıydı" diye, bana "dayıcığım bulutta yedekli ama iş göründüğü gibi değil ,işimiz çok büyük" dedi.Oğlan kardeşimin "B" de bulunan yazlığında da sıkıntı var sanıyorum, kardeşimi aradım ama bir şey söylemedi bana, sadece "bizde bir şey yok alocum" dedi. (site ismini B olarak yazdım neme lazım).Seferihisar'da rahmetli büyük kayın biraderin de yazlığı tehdit altında sanırım ,sanırım diyorum çünkü tel ediyoruz açan olmuyor nedense.Tanıdığım 2 arkadaşımın evleri maalesef yanmış,biri değerli tüm eşyalarını kurtarmış ama diğeri maalesef tümü yanmış.Aynı anda 3 yerden yangın çıkması bana göre normal değil,zaten birisi benzin bidonu ile yakalanmış, neyse sustum ama dün bizim balkon külden geçilmiyordu![]()
Teşekkür ederimabim tekrardan geçmiş olsun
Keyfin gıcır tabii ,dalganı geç bakalımhadi iyisin emeklilere zam yapacaklarmış![]()
Çok geçmiş olsun abi :(Bize 4 km yakındı,yeğenimin çalıştığı iş yeri tamamen yanmış,işin güzel tarafı (onlar için) taşınacaklarmış zaten ve %70 taşımışlar fakat %30 beyaz eşya ,arabalar,ve en önemlisi tüm belgeler yanmış bina ile beraber.Sordum "yedek belgeler var mıydı" diye, bana "dayıcığım bulutta yedekli ama iş göründüğü gibi değil ,işimiz çok büyük" dedi.Oğlan kardeşimin "B" de bulunan yazlığında da sıkıntı var sanıyorum, kardeşimi aradım ama bir şey söylemedi bana, sadece "bizde bir şey yok alocum" dedi. (site ismini B olarak yazdım neme lazım).Seferihisar'da rahmetli büyük kayın biraderin de yazlığı tehdit altında sanırım ,sanırım diyorum çünkü tel ediyoruz açan olmuyor nedense.Tanıdığım 2 arkadaşımın evleri maalesef yanmış,biri değerli tüm eşyalarını kurtarmış ama diğeri maalesef tümü yanmış.Aynı anda 3 yerden yangın çıkması bana göre normal değil,zaten birisi benzin bidonu ile yakalanmış, neyse sustum ama dün bizim balkon külden geçilmiyordu![]()
Teşekkür ederim sevgiliÇok geçmiş olsun abi :(