T
TC Yıldırım
Kayıtsız / Doğrulanmamış
Siyaset'den bıktım kazandığımız kaleleri kaymetmeyelim onlar zaten elimizde demek istiyorlar, hep beraber birlik olalım el ele verelim Adayın kim olduğu mantıklı, düşününce çok önemli değil amaç kazanmaksa biz burdayız destek olun hep birlikte bu ülkeyi kalkındıralım güven istiklar gelsin denmek isteniyor masanın kuruluş amacı o şimdi ne oldu ne değişti de biz yokuz deniyor burada oyun büyük görmek isteyenlere adamcılık particilik yapacak zaman geçti 20 yıl dile kolay aynı isim seçilmiş birkere ülkece hep beraber yediğimiz yemeyi değiştirme vakti geldi de geçiti burda bunu anlamıyorsak neyi tartışıyoruz sadece tek sefer milletçe dik dursak yeter bize. Karar Milletin herkes kendi seçimini yapacak ama iyi ama kötü.@ibrahimykr1, Bu anket kime ait bilmiyorum ama tamamen palavradan ibaret. Bu kadar fark kesinlikle çıkmaz. RTE, KK'ya karşı seçimi kazanamaz, kazansa bile bu kadar açık farklar olmaz, her ikisi adına da. En fazla aralarında 5 puan fark olur, 49% - 44% gibi.
2018 yerel seçimlerinde de hep aynı anket teraneleri dönüyordu, seçimlerinden önceki Gezici Araştırma'nın anketlerine bakabilirsin, Bursa hariç hepsinde yanıldı. Kaldı ki, Bursa seçimlerinin şaibeli olduğu yönünde bir çok söylentiler çıkmıştı;
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ben buradaki yorumlar kadar karamsar düşünmüyorum. İyi Parti, ittifaktan ziyade daha çok kendine zarar verdi, hatta Harakiri yaptı diyebilirim.
Benim takip ettiğim anketlerde Kemal Kılıçdaroğlu da Erdoğan'a karşı kazanıyor. Fakat Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu daha fazla fark atıyordu. Maçı 5-0 kazanmak varken, 1-0'a razı olmak her zaman risklidir, kızdığımız nokta bu. Zaten Erdoğan, İmamoğlu'ndan korktuğu için (çünkü daha önce 2 defa seçim kaybetti kendisine, fobi haline geldi) işini garantiye alıp sürekli onunla uğraştı ve hakkında soruşturma açtı. Eğer aday olursa, muhtemelen seçimden hemen önce jet hızıyla yargılanıp içeri alınacak, yani adayını kaybetmiş olacaksın. Mansur Yavaş aday olursa bu sefer de bazı kesimlerin oylarını kaybetme riskin var.
Neresinden tutsan elinde kalıyor işte. Seçim kaybetme rekoru kırmış bir aday ile seçime gitmek de riskli.
Vatana millete hayırlı olsun..
Moderatör tarafında düzenlendi: