Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 19,450
Değil alamanya, fizana bile gitsen seni bulurum.Yazdım sildim 3 ay sonrasına Almanya için uçak bileti bakıyorum daha yorum yok
Değil alamanya, fizana bile gitsen seni bulurum.Yazdım sildim 3 ay sonrasına Almanya için uçak bileti bakıyorum daha yorum yok
Bu Millet kendine gelmezse ben ne yapayım hesaplar düşünceler farklı hep sonra hep beraber ağlarlar önce başındaki belayı def et sonra gerisi gelir bu kadar akıl mantık olmalı bu millette ona buna şuna değil herskes kendini düşünsün bence ortaya yem attılar herkes atladıDeğil alamanya, fizana bile gitsen seni bulurum.
Artık kafatasçı, siyasetçilerin gitmesini. Yerini Mahsur başkan'a bırakması gerekiyor...''Kaybedersem Rodos'a kadar yüzerim!'' - Bizde halk olarak Rodas'a değilde yok olmaya yüz tutmuş ülkemiz'in içinde yüzerek gideriz.
"Nâzım Hikmet vatan hainliğine devam ediyor hâlâ.
Amerikan emperyalizminin yarı sömürgesiyiz dedi Hikmet.
Nâzım Hikmet vatan hainliğine devam ediyor hâlâ."
Bir Ankara gazetesinde çıktı bunlar, üç sütun üstüne,
kapkara haykıran puntolarla,
bir Ankara gazetesinde, fotoğrafı yanında Amiral Vilyamson'un
66 santimetre karede gülüyor, ağzı kulaklarında, Amerikan amirali
Amerika, bütçemize 120 milyon lira hibe etti, 120 milyon lira.
"Amerikan emperyalizminin yarı sömürgesiyiz dedi Hikmet.
Nâzım Hikmet vatan hainliğine devam ediyor hâlâ."
Evet, vatan hainiyim, siz vatanperverseniz, siz yurtseverseniz,
ben yurt hainiyim, ben vatan hainiyim.
Vatan çiftliklerinizse,
kasalarınızın ve çek defterlerinizin içindekilerse vatan,
vatan, şose boylarında gebermekse açlıktan,
vatan, soğukta it gibi titremek ve sıtmadan kıvranmaksa yazın,
fabrikalarınızda al kanımızı içmekse vatan,
vatan tırnaklarıysa ağalarınızın,
vatan, mızraklı ilmühalse, vatan, polis copuysa,
ödeneklerinizse, maaşlarınızsa vatan,
vatan, Amerikan üsleri, Amerikan bombası,
Amerikan donanması, topuysa,
vatan, kurtulmamaksa kokmuş karanlığımızdan,
ben vatan hainiyim.
Yazın üç sütun üstüne kapkara haykıran puntolarla:
Nâzım Hikmet vatan hainliğine devam ediyor hâlâ.
Şimdi yine seçim kaybedilse biz demiştik derler masayı yıktık kaos çıkardık diyecek halleri yok.önümüzde bir kurtulma fırsatı vardı, şu veya bu nedenle masayı deviren meral akşener, bu fırsatı heba etti. 15 mayıs sabahı bunu hatırlarsınız.
Sesimiz gür çıkıyordu Başkan şimdilerde çıkmaz oldu çıkanın da sesi kesiliyorCanım ülkem aynı film seti gibi aksiyon hiç eksik olmuyor.
Millet olarak bize de figüran-dekor rolü biçilmiş olana bitene hiçbirşeye müdahil olamıyoruz-oldurtmuyorlar.
şuan kime dokunsam yandım anam modunda.
eee arkadaş biz geçmişten nasıl mutlu olmayı becerebiliyorduk.! neyimizi kaybettik.!
Vallahi efkar bastı...Sesimiz gür çıkıyordu Başkan şimdilerde çıkmaz oldu çıkanın da sesi kesiliyor
@ibrahimykr1, Bu anket kime ait bilmiyorum ama tamamen palavradan ibaret. Bu kadar fark kesinlikle çıkmaz. RTE, KK'ya karşı seçimi kazanamaz, kazansa bile bu kadar açık farklar olmaz, her ikisi adına da. En fazla aralarında 5 puan fark olur, 49% - 44% gibi.Aralık Ayı anketi:
Recep Tayyip Erdoğan: %49,2
Kemal Kılıçdaroğlu: %14,9