T
TC Yıldırım
Kayıtsız / Doğrulanmamış
Çok güzel hareketler bunlar devam edin satışa.
Gerisi yorumsuz
Gerisi yorumsuz
Saygı duyacak başkan başka partinin iç işlerini karıştırmayacak. Bu belli idi seçim gelmiş şimdi anket demesin simdi çok komik oluyor.Meral hanımın serzenişlerini yerin bulduğumu belirtmek isterim.
Konuşmasın biryerinde
"Anketlerden gelen istatiksel verileri dikkate bile alinmadi dedi."
Bu söz herşeyi açıklıyor.
Bu ifadene bakarak yanlışsın demem doğru olmaz.Saygı duyacak başkan başka partinin iç işlerini karıştırmayacak. Bu belli idi seçim gelmiş şimdi anket demesin simdi çok komik oluyor.
Amaç belli alacağı oy oranını Mansur yavaş, Ekrem imamoğlu diyerek yükseltmek.
Bu arkadan hançerlemektir.
Ekim Ayı anketi:
Recep Tayyip Erdoğan: %48,6
Kemal Kılıçdaroğlu: %16,9
Kasım Ayı anketi:
Recep Tayyip Erdoğan: %48,7
Kemal Kılıçdaroğlu: %13,9
Aralık Ayı anketi:
Recep Tayyip Erdoğan: %49,2
Kemal Kılıçdaroğlu: %14,9
Zeten böyle olsun isteniyor Başkan bak sizi tanımıyorlar Mansur Ekrem aday değil diyorlar. Bundan önce de ilk tur herkes kendi aday olacak dediler CHP tek aday çıkartalım derken öyle kaybedildi o seçim şimdi iyi parti sona gelmişik ben yokum diyor. K.oğlu aday olsun niye olmuyor da deniyordu adam aday olsa dert olmasa dert bu adam daha ne yapacak..Bu ifadene bakarak yanlışsın demem doğru olmaz.
Millet diyerek, milletin taleplerini görmezden gelinmesi. İnsanların umudunu kırmaktan başka birşey değil.
Seçimi kazanmak istiyorsanız Yelkenlerinizin dolu ve dişli adaylarınızın olması gerekir.Zeten böyle olsun isteniyor Başkan bak sizi tanımıyorlar Mansur Ekrem aday değil diyorlar. Bundan önce de ilk tur herkes kendi aday olacak dediler CHP tek aday çıkartalım derken öyle kaybedildi o seçim şimdi iyi parti sona gelmişik ben yokum diyor. K.oğlu aday olsun niye olmuyor da deniyordu adam aday olsa dert olmasa dert bu adam daha ne yapacak..
Ankaradan İstanbula yürüdü yok ama ne yapsa yaranamaz
Siyasi mevzular dostu düşman yapar.Seçim kazanacak bir aday çıkartmazlar. Boşa birbirinizi sakın kırmayın. KK ya gelince o kriptodur, can simididir.
Yazdım sildim 3 ay sonrasına Almanya için uçak bileti bakıyorum daha yorum yokSeçimi kazanmak istiyorsanız Yelkenlerinizin dolu ve dişli adaylarınızın olması gerekir.
Ankara ve İstanbul seçimleri sonra gereken ortam oluşmuş bırak dişe dokunmayı diş kıracak 2 aday daha ortaya çıkmıştır.
Yakın zamanda
Gerek Mahsur bey gerekse Sayın İmamoğlu
görev verilirse hazırız mesajları verdiler.
10 Seçimi kaybetmiş, iktidar tarafından yıllar içerisinde itibar, güven, karizma kaybına uğratılmış
biriyle kim seçime girmek ister ki.!!!
Birde konusulmayanları konuşmak gerek.
Egerki masadışından birisi C.B olursa kendi kadrosunu kuracağını ve 6lı masanın safdışı kalacağını umarım bir ben görmüyorumdur.
Asıl korku koltuksuz, makamsız kalmak...