İstek ve Öneri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sota
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@Sota gel gel burda avatar taklitçisi var :hihi

La noluyor demios yaziyorum
Ado nick cikiyor gece gece
Aklimi aldiniz :haha

@Deimos hocam o kahve gif arka plani saydam yapiverde smile kutuphanesine ekleyeyim cayin yanina :cay
Tamam kardeşim halledip gönderiyorum :ok

Özüme döndüm :)

Bu otomatik mesaj birleştirme kaldırılabilir mi acaba , çünkü takipli konular fark edilmiyor. Mesela Vestel Bulaşık makinesi arıza başlığımda süreci devam ettiriyorum , yeni mesajlar yazıyorum , mesajlar otomatik birleştirildiği için ne konu başlığı forumda yukarı çıkabiliyor , nede etiketlediğim kişiye bildirim gidiyor. Kendi kendine yazıyormuşsun gibi birşey oluyo :sirit

@The_SreT, eklentinin amaci flood yapan kullancilarin mesajlarini birlestirmek
Gereksiz yere post kasmasini engellemek
Şimdi sure ayarlamasi yaptim.
1 saat içinde ustuste atilan mesajlari birlestirecek.
1 saatten sonra atilan mesajlar birlestirilmeyecek. :ok

Aahhh aahh bide Tapatalk olsa :bye

Screenshot_20180915-212510.png

o iş tepetalk oldu :kiskis
Çok kolaylık sağlayan birşey ama olmuyorsa yapacak birşey yok hocam :sirit birde bu android klavyedeki smiley'ler foruma entegre edilemiyor mu ? Bir kaç forumda var bu.

Çok kolaylık sağlayan birşey ama olmuyorsa yapacak birşey yok hocam :sirit birde bu android klavyedeki smiley'ler foruma entegre edilemiyor mu ? Bir kaç forumda var bu.

aynen yazmıyor klavyedeki emojileri?

Tapatalk, mini etek gibidir, hiç bir zaman görmeyi arzu ettiklerimizi göstermez. :hahaİşin şakası bir yana forumların mobil sürümleri çok kullanışlı iken Tapatalk fuzuli iş... Mümkünse olmasın.

Geri
Üst Alt