İstanbul Bölgesindeki Dostlardan Destek Lütfen

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
Benim evin konumu Çengelköy/Üsküdar’da. Götüreceğimiz nokta ise Defterdar/Eyüp.
Servisin çalışma saatleri 09:00-18:00
1. köprüden gidip gelebilmemiz çok hızlı ve kolay olur. Şimdiden yardımcı olabilecek herkese teşekkür ederim.

Amcam İstanbul'da, transporter aracı mevcut ama kendisi şu an evde karantinada maalesef.
Umarım uygun fiyatlı bir taşıma çözümü bulabilirsiniz.
Ürün de 75 inç olunca büyük bir araç şart haliyle. :bilmiyom

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Amcam İstanbul'da, transporter aracı mevcut ama kendisi şu an evde karantinada maalesef.
Umarım uygun fiyatlı bir taşıma çözümü bulabilirsiniz.
Ürün de 75 inç olunca büyük bir araç şart haliyle. :bilmiyom
Aslında bir dobloya çok rahat sığar sevgili Umut, Yakıt desen anladığım kadarı ile 40tl ya yakar ya yakmaz sanki bilemedim.

B Çevrimdışı

Bratan 

Süper Üye
8 Kas 2018
909
44
arac kiralamyi düsündünüzmü? 40 liralik yakit gidiyorsa bu arac
200 lira diyor 250 liraya is cözülür 50 lira kazanc olur
kücük kiralama yerlerinden tanidigi olan varsa daha da ucuza bulabilir

Citroen C5 Aircross Dizel Otomatik veya Benzeri
hatta bu sinif var koltuklari yatirinca sigarsa 189 lira diyor

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
İzmir olsa seve seve bulurum ama İstanbul ,2 kardeşim orada (Avcılar- Kadıköy) ama araçları benimkinden de küçük ,yani ne diyeyim ,umarım bir yardım eden dost çıkar ,veya araç kiralama da olabilir ,600 tl vermektense.

B Çevrimdışı

Boolidge 

Yeni Üye
5 May 2020
12
31
Öyle bir durumdayız ki aynı servise 2 git 2 gel yapılabilir. Servisin elindeki panel uyumlu mu değil mi tvyi oraya götürdükten sonra belli olacak çünkü. Araç kiralama o yüzden çok uygun olmayacaktır. Bir de normal bir araca sığacağını düşünmüyorum kutusu haddinden fazla büyük ? Doblo transporter tarzı araçlara çok rahat sığar.
Bu arada gidilecek yer ile ev arası 15 km, Çevreyolu’ndan hiç sapmıyoruz diyebilirim.

BlackB Çevrimdışı

BlackB 

Süper Üye
25 May 2018
960
41
merhaba, yardımcı olmak isterdim ama benim araç küçük, auris :( babamda transit var ama oda geçen hafta arılarını sebep gösterip seyahat izni aldı ve memlekete kaçtı:bilmiyom birde şu dönemde daha zor destek almak maalesef, sosyal mesafe, virüs, sokağa çıkma yasakları vs..

Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47
Öyle bir durumdayız ki aynı servise 2 git 2 gel yapılabilir. Servisin elindeki panel uyumlu mu değil mi tvyi oraya götürdükten sonra belli olacak çünkü. Araç kiralama o yüzden çok uygun olmayacaktır. Bir de normal bir araca sığacağını düşünmüyorum kutusu haddinden fazla büyük ? Doblo transporter tarzı araçlara çok rahat sığar.
Bu arada gidilecek yer ile ev arası 15 km, Çevreyolu’ndan hiç sapmıyoruz diyebilirim.
Valla ben Bursa'dayım bende 65 inch var doblo ya zor sığıyor, 75 sığar mı bilmiyorum, aynı yerde olsak seve seve yardımcı olurdum.

Geri
Üst Alt