Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Peki daha insani rakamlar ile yardımcı olacak nakliyeci bulunmaz mı sence?Abi geldim, konum bana yakın ama araç problem.
Peki daha insani rakamlar ile yardımcı olacak nakliyeci bulunmaz mı sence?Abi geldim, konum bana yakın ama araç problem.
Aynı semt içinde 600 tl verdik geçen abi dükkanı taşırken. Pazartesi günü yakalayim bi soriyim abiPeki daha insani rakamlar ile yardımcı olacak nakliyeci bulunmaz mı sence?
Benim evin konumu Çengelköy/Üsküdar’da. Götüreceğimiz nokta ise Defterdar/Eyüp.
Servisin çalışma saatleri 09:00-18:00
1. köprüden gidip gelebilmemiz çok hızlı ve kolay olur. Şimdiden yardımcı olabilecek herkese teşekkür ederim.
Aslında bir dobloya çok rahat sığar sevgili Umut, Yakıt desen anladığım kadarı ile 40tl ya yakar ya yakmaz sanki bilemedim.Amcam İstanbul'da, transporter aracı mevcut ama kendisi şu an evde karantinada maalesef.
Umarım uygun fiyatlı bir taşıma çözümü bulabilirsiniz.
Ürün de 75 inç olunca büyük bir araç şart haliyle.
Aslında bir dobloya çok rahat sığar sevgili Umut, Yakıt desen anladığım kadarı ile 40tl ya yakar ya yakmaz sanki bilemedim.
Valla ben Bursa'dayım bende 65 inch var doblo ya zor sığıyor, 75 sığar mı bilmiyorum, aynı yerde olsak seve seve yardımcı olurdum.Öyle bir durumdayız ki aynı servise 2 git 2 gel yapılabilir. Servisin elindeki panel uyumlu mu değil mi tvyi oraya götürdükten sonra belli olacak çünkü. Araç kiralama o yüzden çok uygun olmayacaktır. Bir de normal bir araca sığacağını düşünmüyorum kutusu haddinden fazla büyük ? Doblo transporter tarzı araçlara çok rahat sığar.
Bu arada gidilecek yer ile ev arası 15 km, Çevreyolu’ndan hiç sapmıyoruz diyebilirim.
İstanbulda doblo ticari taksi çok az. Çengelköy’de hiç görmedim. Avrupa yakasında bazı bölgelerde var galiba.Dolbo ticari taksi yok mu semtiniz de falan buralarda zebille var bu kadar zor olmasa gerek istanbul da