İstanbul Bölgesindeki Dostlardan Destek Lütfen

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Değerli arkadaşlar, bir forumdaşımızın desteğimize ihtiyacı var.

Bildiğiniz üzere SONY 75'' tv de yaşanan panel sorununa istinaden B Boolidge arkadaşımızın forumumuzda açtığı konu vardı.

Bir şekilde ekonomik bir çözüm üretebilme şansımız olmakla birlikte, Lojistik anlamda sizlerden fikirsel öneriler ve hatta ücreti mukabilinde fiilen destek verebilecek arkadaşlara ihtiyacımız var.

Yeni evli bu kardeşimizin zaten 75'' panel için büyük bir masrafı var. Servis, onbinlerden bahsediyor, ekonomik yer bulduk ancak bu sefer de tv yi oraya götürme sorunu var zira kargolar ürün almıyor. Nakliye firmaları 300 den aşağı kontak açmıyor. İstanbul içerisinde X noktasından Y noktasına gitmemiz lazım.

Lokasyon bilgilerini kardeşimiz kendisi açıklar detay yazar ancak ben mesela şuraya tarikk tarık uğur kardeşimi etiketleyeyim, Sizlerin elinden bir şey gelmese de hiç olmazsa bir tanıdığınız vardır, Siz de forumda o bölgeden olan veya oradan tanıdığı olan arkadaşları etiketleyebilirseniz Bir Doblo arabası vardır mesela, o yoksa açık kasa olur farketmez sonuçta kardeşimiz de yanında olacak, birlikte götürüp getirebilecek birileri vardır belki diye ailemize danışma gereği duydum.

Biliyorsunuz iyilik nerede ise biz hep oradayız, Bu anlamda forumca bu işe de bir çözüm üretebileceğimize inanıyorum. Şu işi çözelim söz hepinize Koro96 Koro96 künefe ısmarlayacakmış :kiskis

Haydi dostlar biraz beyin fırtınası lütfen ? ?

Umut Barış Umut Barış
BlackSea BlackSea
Sota Sota
TEKNOwest TEKNOWEST
F fikoloji
teraspy teraspy

B Çevrimdışı

Boolidge 

Yeni Üye
5 May 2020
12
31
Benim evin konumu Çengelköy/Üsküdar’da. Götüreceğimiz nokta ise Defterdar/Eyüp.
Servisin çalışma saatleri 09:00-18:00
1. köprüden gidip gelebilmemiz çok hızlı ve kolay olur. Şimdiden yardımcı olabilecek herkese teşekkür ederim.

Geri
Üst Alt