Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hmmm Yani evet bu görsel beni rahatsız eder fakat, firma buna ne der bilemiyorum.Adem Helvacı hocam benim Tv'de de ışık sızması var acaba bu normal mi, bende iade etmeli miyim?
![]()
![]()
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
![]()
Adem Helvacı hocam bir diğer görüntü de bu
Bu aslında homojen dağılım sorunu.Adem Helvacı hocam televizyon Vestel üretimi JVC 50UM63M model ihraç fazlası bir ürün.
Fotoğraf göz ile aynı seviyede çekmiştim, ekran arka parlaklığı da oldukça yüsek 100'e yakın bir değer..bu parlaklık beni rahatsız ettiği için parlaklığı 45 seviyelerine indirdim, isterseniz o halinin fotoğrafını da atabilirim.
Adem Helvacı hocam, modeli yanlış yazmışım çok tv modele bakmıştım kafam karıştı
model JVC 50VU63M olacak.
ben bu Tv'yi 2.500TL'ye aldım, bu televizyonun Türkiye'de satışı yok.
Televizyon 1800hrz, Dolby Vision, HDR, 4K, Smart, Blouetooth, Wi-Di, Dolby audio özellikleri var, bu fiyata bu özellikler başka yok sanırım..
Şimdi ben bunu iade etsem yerine bu özelliklere sahip bir tv bulamam herhalde.
Yani işte konu tamamen bakış açınıza göre rota değiştirecek bir konu o nedenle direkt olarak kesin cümleler ile kurulmuş yorum yazmıyorum.Adem Helvacı hocam, modeli yanlış yazmışım çok tv modele bakmıştım kafam karıştı
model JVC 50VU63M olacak.
ben bu Tv'yi 2.500TL'ye aldım, bu televizyonun Türkiye'de satışı yok.
Televizyon 1800hrz, Dolby Vision, HDR, 4K, Smart, Blouetooth, Wi-Di, Dolby audio özellikleri var, bu fiyata bu özellikler başka yok sanırım..
Şimdi ben bunu iade etsem yerine bu özelliklere sahip bir tv bulamam herhalde.
R recep1965Adem Helvacı hocam yorumlarınız için çok teşekkürler,
şimdi farkettim fotoğraf çekerken ışık sızması daha çok belli oluyor, normal gözle bakınca bu kadar belli değil, zaten dediğim gibi arka parlaklığı bir miktar kıstım, çok dikkat edince göze batıyor, dikkat etmzsem çok sorun yok gibi.
2.500TL'ye bu kadar özellik başka tvde bulamam, kaldı ki bulsam bile onda da ışık sızması olmayacağının garantisi yok, işte konuyu açan arkadaşın da Tv'si Philips ama benden daha çok ışık sızması var gibi.
Samsung 55NU8000 idi sanırım, alt yazı çıktığında tüm ekran spot gibi yanıyordu, ona göre buna da şükür diyip oturup keyfime bakacağım yapacak birşey yok..çok teşekkür ederim.
R recep1965Adem Helvacı hocam yorumlarınız için çok teşekkürler,
şimdi farkettim fotoğraf çekerken ışık sızması daha çok belli oluyor, normal gözle bakınca bu kadar belli değil, zaten dediğim gibi arka parlaklığı bir miktar kıstım, çok dikkat edince göze batıyor, dikkat etmzsem çok sorun yok gibi.
2.500TL'ye bu kadar özellik başka tvde bulamam, kaldı ki bulsam bile onda da ışık sızması olmayacağının garantisi yok, işte konuyu açan arkadaşın da Tv'si Philips ama benden daha çok ışık sızması var gibi.
Samsung 55NU8000 idi sanırım, alt yazı çıktığında tüm ekran spot gibi yanıyordu, ona göre buna da şükür diyip oturup keyfime bakacağım yapacak birşey yok..çok teşekkür ederim.
Nasıl yanı kardeşim netflixe mi girilmeyecek 5 yıl sonra
Dilekçeyi göndereli bir hafta oldu daha ses soluk yok.sony bilmiyorum ki bıraz sıkıntılı markaSony xg8096 modelini araştır istersen ben onu düşünüyorum fiyatı düşünce alırım gibi
Ben lg düşünüyorum LGSM8000Sony xg8096 modelini araştır istersen ben onu düşünüyorum fiyatı düşünce alırım gibi